Superonline hız sorunu

Mert1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben İstanbul/Bayrampaşada oturuyorum 4 ay önce Superonline bağlattım ADSL isteyen el kaldırsın kampayasından yararlandım yararlanmak denirse buna. 2 ay sonra 60 TL ödemeye başlayacağım bana koyan şu 60 tl ödeyeceğim ama neden 3.50 mbps kullanıyım 16 mbps kullanmak varken bağlattığımda bu konulardan anlamazdım direk 16mbps kullanıcam sanardım ama ayrıntıları sonradan öğrendim. Ben internet hızımı yükseltmek için ne yapabilirim teknik servisi aradığımda santral uzak gibi bahaneler söyleniyor buda sinirlerimi bozuyor. Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Santral uzaksa sizin yapabileceğiniz çok fazla bir şey yok benimde tarifem 16 ama 7.5 alıyorum arttırmaya kalktıklarında sık sık internetim kesiliyor dua edin bir an önce bölgenize veya binanıza fiber internet gelsin.

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende aynı pakete üyeyim banada ilk başta 16 mbitte kesilmeler olacağı söylendi o yüzden 8 mbit verelim dediler ama şuan 16 yerine 10 - 12 arası görebiliyorum santrale mesafem yakın zannedersem. ayrıca sizin bağlantınızı 3.5 mbit e sabitlemiş olabilirler mutlaka süperonline teknik personel ile görüşün bari 8 mbit ve benzeri hız almaya çalışın derim

Mert1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende aynı pakete üyeyim banada ilk başta 16 mbitte kesilmeler olacağı söylendi o yüzden 8 mbit verelim dediler ama şuan 16 yerine 10 - 12 arası görebiliyorum santrale mesafem yakın zannedersem. ayrıca sizin bağlantınızı 3.5 mbit e sabitlemiş olabilirler mutlaka süperonline teknik personel ile görüşün bari 8 mbit ve benzeri hız almaya çalışın derim
ş
Hocam 8 mbit alınca kesilmeler oluyor ondan 8 alamıyorum neymiş tam verim alabilmek için 4mbit almak gerekiyormuş

OnderEE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bağlantı Durumu Bağlı
Bağlantı Tipi DSL
Hat Modu G.DMT

Modeminizde hat modu benim gibi G.DMT kart varsa en fazla 8 mbit hız alabilirsiniz. Bu eski sistemdir. Ben 8 mbit aldığım için sorun olmuyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
super online alırken bulunduğunuz bölgede fiber altyapısı yoksa adsl almanın mantıklı bir yanı yok bence ,çünkü zaten adsl için ttnet altyapısını kullanıyor.

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam modem bılgılerınızı buraya atabılır mısınız İşde db felan bi bakalım Superonlıne da yatmaya başladıysa yandık :)

Querytr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sitemizde fiber altyapı oldugu soylendi bizde sorun çekmiyoruz

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Genel problem var. Süperonline arayınca telesekreter de söylüyor video izleme sitelerinde genel sorun oldugunu. Arıza kaydı bıraktım bekliyorum arayacaklar

Sizde arayın
08502220222
Not. Arkadaşar konu hortlamış. Ama bu sorun devam etmekde bilginize

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Superonline Büyükçekmece de ve diğer bir kaç ilçe de Fiber internet te sorun var telesekreter söylüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen öyle bizim netlerde de bi sıkıntı var sadece superonline değil.

Filmizletiyoruz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence uzak durun so'dan cunku daha once basıma geldi yasadım.hilekarlar