Süperonline çekim gücü

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
s.a arkadaşlar bende izmir manavkuyu dayım internet dün 20 / 21 sıralarında gitmiş ben sonra gördüm bende modemi restleyip ethernet kablosu ile yeni ağ oluşturdum olmadı sabah internet gelmiş gene ethernet kablosu ile ağ oluşturdum bu seferde çekim gücü az görünüyor 2 diş çektiğini gördüm

güç seviyesi : 18 dBm

mod : 802.11bg, 2,4 GHz (54 Mbit/sn'ye kadar)

kanal
yönetimsel : otomatik

olursa full çektiği görünüyor ama bu seferde hzıım çok yavaş 20 mbps değil 8 / 10 mbps hzıında oluyor acaba yeni ağ yaparken başka yerden ayarlarımı var yapmam laızm yardım edermisiniz fabrika reset modemi arkasında küçük düğmeye basılı tuttum

normalde benim hızım 20 mbps idi ama yukarda ki ayarlarda çekmiyordu normal de bile alttaki ayarları yaptığım zaman o zmaan hızım 18 / 19 mbps çıkıyordu her
zaman ayarım alttaki şelde idi şimdi ise o şekil ayarlıyorum ama çekim gücü 1 / 2 diş oluyor

güç seviyesi : 1 dBm
mod : 802.11bg, 2,4 GHz (54 Mbit/sn'ye kadar)
kanal
yönetimsel : 1

çekim gücü sarı işaretlediğim yer

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
cevabı olan kimse yokmudur arkadaşlar

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Modemi fabrika ayarlarına resetleyin, wpa2 türü şifreleme uygulayın, modeminiz ve kullanmakta olduğunuz bilgisayar 802.11n standardını destekliyorsa mixed modunu kapatarak sadece 802.11n standardında yayın yapacak şekilde ayarlayın, inSSIDer programı ile çevredeki ağların hangi kanalda olduğunu tetkik ederek boş bir kanaldan yayın yapacak şekilde modemi ayarlayın, telsiz telefon, mikrodalga vb. aletleri kapatıp bir daha deneyin, bilgisayarınızdaki kablosuz adaptör sürücüsünü güncelleyin, modemin firmware (bellenim) yazılımı eski ise güncelleyin...