Superonline ADSL?

ZSamuRai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Superonline ADSL Alıcağımda iyimidir superonline alcam ama burda hattı yok.. :hammer:

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
birader ben süperonline kullanıyorum suanda bunda önce 7 sene boyunca ttnet kullandım illahlah ettirdiler beni ve en sonunda iptal edip süperonline kullanıyorum. 24 ay tahhatülü kampanyası vardı ilk 4 ay 10 tl sonraki aylar 59 tl olarak 8 mbite kadar adsl bağlattım ttnetten daha ii diyebilirim ben sana....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

eğer ki alt yapın destekliyor ise fiber interneti var tahatüt verip 20 mbit 100 gb adil kullanım kotalı olarak 24 ay 64 tl civarında bildiğim kadarıyla bunu da düşünebilirsin.benim olduğum yerde fiber alt yapı olsa hiç düşünmeden geçeceğim ama yok bendeki şansa :)

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende Superonline Adsl kullanıyorum. TTnet çok fazla sorun yaşatıyordu hem müşteri hizmetlerinden hemde burada ki personellerinden ötürü. Bende kapatıp, Superonline' ın Adsl tarifesine geçtim. [MENTION=303357]dgnklc[/MENTION] arkadaşın dediği gibi bende taahhütlü olarak ilk 6 ay 10 ardından kalan sürelerde 56 ödeyerek 24 ay sözleşme karşılığı satın aldım. 2. yılım da bitmek üzere bu aralar. Neticede Adsl ve bağlantıda TTnet portlarından elde ediliyor. Ama sırf müşteri hizmeti için dahi geçilebilinir. Bence bu tür bir fikrin varsa TTnet' den kaç da nereye kaçarsan kaç derim.

ZSamuRai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler 9. Ayda Geçicem Sözleşme Bitmedi..

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ozaman sana Allah yardımcın olsun demekten başka bişey yapamayız :)