Superonline adsl kurulum sorunları

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
İyi günler. Ben 5 haziran perşembe günü superonline yalın adsl e başvurdum cuma günü modemi getirdiler taahütname yi imzaladım ve aradan 13 gün geçti ve bu sabah kurulum için ukala tipli biri geldi evde ev telefonu olup olmadığını sordu bende annemin adına kayıtlı telefon var dedim sonra oda beni interneti onun üzerine bağlayalım yalın olmasın gibisinden dakikalarca ikna etmeye çalıştı bende annem istemediği için kabul etmedim daha sonra dışarı çıktı telefonla biriyle görüştü sonrada binamızın ikinci katında bulunan telefon kutusunun çok yüksekte olduğunu ve kurulumu yapmayacağını söyledi bende ne olacak şimdi dedim o da ümraniyeden ekip gelecek dedi bende ne kadar sürer dedim oda 7 günü bulur dedi adama saldırmamak için kendimi zor tuttum sonra defoldu gitti şimdi sizce ne yapmalıyım iptal etmeye kalksam bana ücret yansıtırlarmı?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
tekrar ara bağlanmadı de yoksa iptal edicem de o gelen adamı göndermeyin dersin olur.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sikayetvar.com q bir şikayet oluştur hat sahibinin adı ile bak ertesi gün nasıl arıyorlar geliyoruz musaitmisiniz diye :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bizde böyle şeyler olmadı hatta onlar geldi fiber döşendi teli taşıyın diye taşıttık sabiti ve 2yıl sonra fiber neti aldık pirelli modem buydu ilk:
A2273F504DDC42F69F7962F0E175DBF0.jpg

sonra huawei hg253s ile değişti.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Peki iptal etsem ücret yansıtırlarmı taahhüt imzalamıştım ama herhangi bir hizmet almadım

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
olmayan bir hizmetin parası olmaz modemi bişeye bağlamadığn için bişey isteyemezler.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Ne bileyim taahhüt imzaladık diye geçirmeye kalkmasınlar bunlardan beklenir. Şikayetvar a da yazdım bakalım ne olacak.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
isteyemezler hiç kullanmadın ki o zaman suçlu olurlar.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Aradım ve iptal etmelerini söyledim 72 saat içinde iptal edeceklermiş.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Sözleşmenin bir nüshasını size vermeleri gerekiyor. Öncelikle onu dikkatlice okuyun, taahhütnameler tarafımızca yanlış anlalışmaktadır... Çoğu zaman gözümüzü korkutmak için bunları kullanırlar... Müşteri hizmetlerini arayıp aklınızdaki soruları sorunuz ve konuşmanızı kiminle yaptığınızı, süresini not alınız! Yürürlükte olan 6502 tüketici kanununa göz atmakta fayda var.

Konunuz taşındı.

prodirect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"ilk sinyalin alınması ile birlikte hizmet almış sayılıyormuşsunz" bana telde böyle söylüyorlardıı. ama sizde böyle bir durum söz konusu değil.

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
taahhüt nameler ilk 15 gün geçerli değildir. yani ilk 15 gün içerisinde iptal edersen herhangibir ücret ödemezsınız. bende de var superonlıne ama hıc boyle seyler yasamadım yere ve mekana gore degısıyo demkkı. kurulum için gelen bu ukala tıplere hıç lafını esırgemeyeceksın agzına ne gelırse soyle.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu bir şey mi? Biz ilk başvurduğumuzda digitürk paketinden yararlancaktık. Adamlar geldi kırdılar döktüler evi daha sonra kart kalmamış dediler çektiler gittiler. Daha sonra telefonda müdürlerine iyice bir ana avrad sövünce geldiler benzer bir pakete üye yaptılar bizi. Sen de müdüre bağlattır o bölgenin sonra güzelce bir söv. :D

aytena

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya superonline ile ilgili biz de problem yaşadık, hatta tam olarak dün... Geçen hafta başvuru yaptık, sürekli arıyorlardı, tamam dedik, modemi evimize kadar getirdiler kurulumu çok kolay siz kurarsınız dediler. Neyse bi şekilde aradan bir hafta geçti kuramadık dün kurmaya çalıştım bir türlü olmuyor. Telefonla destek hattını aradım, sizin kaydınız bulunmuyor dedi... Sevgili bayiimiz bir haftada başvurumuzu iletememiş. Biz de kaldırdık modemi falan TTnet'e devam...