Supernatural 7. Sezon 14. Bölüm Fragmanı

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Supernatural 7. Sezon 14. Bölümü ile 10 Şubat 2012, Cuma günü kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölümün ismi “Plucky Pennywhistle’s Magic Menagerie” olarak açıklandı. Yeni bölümün yayınlanan fragmanını haberin devamında izleyebilirsiniz.

Palyaçolar, tek boynuzlu atlar ve köpekbalıkları, Oh Tanrım!Bir olay Sam ve Dean’i Kansas’a Plucky Pennywhistle’in Magical Menagerie isimli çocukların doğum günü partilerine ev sahipliği yapan yerel bir pizzacıya götürünce, Sam bir çocukluk korkusuyla başa çıkmak zorunda kalır. Sam ve Dean kurbanların çocuklarının çoğunlukla restoranda vakit geçirdiğini ve en büyük korkularının, ebeveynlerinin öldüğü bir hayatın bir resmini çizdiklerini keşfederler. Dean büyünün arkasındaki adamla başa çıkarken, Sam çok sinirli bazı palyaçolarla uğraşmak zorunda kalır.Andrew Dabb & Daniel Loflin tarafından yazılan bölümü Mike Rohl yönetiyor.

[video=youtube_share;0PgXpy29i4g]http://youtu.be/0PgXpy29i4g[/video]

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
13. böLümü bi izLeyeyim bugün :D

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] bende daha izlemedim bölümler biriksin öle izleyecem 11.bölümden beri izlemiyom biraz bölüm biriksin ya.. spartacus bakarız.. :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
SupernaturaL ara verdiğinden beri de 2 diziye sardım,Teen woLf ve Strikeback,izLedim bitirdim bunLarıda :D

13. böLümünü indirdim eve geçince izLerim artık,gerçi sıkmaya başLadı..sabit bir konu üzerinden gitse keşke.

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
15.bölümden ihtibaren başlıyacakmış Lucifer olcak 17.inci bölümde Castiel olcak..