TheMedusa
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 416
Ben yazları köyde kışda Gümüşhane Merkezde kalıyorum.Modem alırsam iki yerde birden kullanabilir miyim? Yoksa SUPRBOX mı almalıyım ve bu SUPERBOX nedir?
Mobil veri tarzında çalışan modem. Altyapı ile değil, mobil veri gibi sinyallerle çalışıyor. Ve altyapılı internete göre stabil değil, altyapı olmayan yerler için düşünülebilir. Ayrıca fişe tak çalıştır mantığıyla kullanılıyor.Ben yazları köyde kışda Gümüşhane Merkezde kalıyorum.Modem alırsam iki yerde birden kullanabilir miyim? Yoksa SUPRBOX mı almalıyım ve bu SUPERBOX nedir?
Peki modemi bu şekilde çalıştırabilir miyim?Sadece priz kablosuyla çalışan modem diyebiliriz. Bakir veya fiber kabloya ihtiyaç duymaz. Icerisinde simkarti bulunur telefon interneti mantığında çalışır.
Yani superboxı nereye götürürsen orada calistirabilirsin.
Standart modemleri bu şekilde calistiramazsin. Superbox(turkcell) veya redbox(vodafone) kullaniyorsan gecerli.Peki modemi bu şekilde çalıştırabilir miyim?
Yok o manada demedim iki yerde birden kullanabilir miyim taşıyabilir miyim yani modemiStandart modemleri bu şekilde calistiramazsin. Superbox(turkcell) veya redbox(vodafone) kullaniyorsan gecerli.
Hayır superboxı nerede çalıştırırsan sadece orada. Aynı karttan klonlama gibi bir durum söz konusu değil.Yok o manada demedim iki yerde birden kullanabilir miyim taşıyabilir miyim yani modemi
4.5G teknolojisi ile birlikte altyapı olmadan, kablosuz olarak mobil veri ile birlikte çalışan internet servisidir. Turkcell tarafından sağlanıyor. Eğer SUPERBOX alırsanız birden fazla yerde kullanabilirsiniz. Fişi tak, çalıştır mantığı olduğu için elektrik olması ve baz istasyonuna erişiminin olması yeterlidir.Ben yazları köyde kışda Gümüşhane Merkezde kalıyorum.Modem alırsam iki yerde birden kullanabilir miyim? Yoksa SUPRBOX mı almalıyım ve bu SUPERBOX nedir?
Uzun sürer mi bu işlem? ve:Modemi taşırsın fakat servis sağlayıcından da interneti yazlıkta kullanmak istediğini söyleyerek taşıma işlemine başvurman gereklidir. süperboks alman gerekmez.
Bu ve benzeri soruları servis sağlayıcından edinmelisin, servis sağlayıcına bağlı yani...Uzun sürer mi bu işlem? ve:
SUPERBOX alınır mı
Modemle aynı performansı verir mi
Fiyatları nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pingi nasıl ve
Aklımda baya soru var![]()
Telefonunuz varmı ? Hattınız hangi operatör ?Uzun sürer mi bu işlem? ve:
SUPERBOX alınır mı
Modemle aynı performansı verir mi
Fiyatları nedir