SUPERBOX nedir ?

TheMedusa

Doçent
Reaksiyon puanı
416
Ben yazları köyde kışda Gümüşhane Merkezde kalıyorum.Modem alırsam iki yerde birden kullanabilir miyim? Yoksa SUPRBOX mı almalıyım ve bu SUPERBOX nedir?

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Ben yazları köyde kışda Gümüşhane Merkezde kalıyorum.Modem alırsam iki yerde birden kullanabilir miyim? Yoksa SUPRBOX mı almalıyım ve bu SUPERBOX nedir?
Mobil veri tarzında çalışan modem. Altyapı ile değil, mobil veri gibi sinyallerle çalışıyor. Ve altyapılı internete göre stabil değil, altyapı olmayan yerler için düşünülebilir. Ayrıca fişe tak çalıştır mantığıyla kullanılıyor.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Sadece priz kablosuyla çalışan modem diyebiliriz. Bakir veya fiber kabloya ihtiyaç duymaz. Icerisinde simkarti bulunur telefon interneti mantığında çalışır.
Yani superboxı nereye götürürsen orada calistirabilirsin.

TheMedusa

Doçent
Reaksiyon puanı
416
Sadece priz kablosuyla çalışan modem diyebiliriz. Bakir veya fiber kabloya ihtiyaç duymaz. Icerisinde simkarti bulunur telefon interneti mantığında çalışır.
Yani superboxı nereye götürürsen orada calistirabilirsin.
Peki modemi bu şekilde çalıştırabilir miyim?

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
4.5G teknolojisi ile birlikte altyapı olmadan, kablosuz olarak mobil veri ile birlikte çalışan internet servisidir. Turkcell tarafından sağlanıyor. Eğer SUPERBOX alırsanız birden fazla yerde kullanabilirsiniz. Fişi tak, çalıştır mantığı olduğu için elektrik olması ve baz istasyonuna erişiminin olması yeterlidir.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Modemi taşırsın fakat servis sağlayıcından da interneti yazlıkta kullanmak istediğini söyleyerek taşıma işlemine başvurman gereklidir. süperboks alman gerekmez.

TheMedusa

Doçent
Reaksiyon puanı
416
Modemi taşırsın fakat servis sağlayıcından da interneti yazlıkta kullanmak istediğini söyleyerek taşıma işlemine başvurman gereklidir. süperboks alman gerekmez.
Uzun sürer mi bu işlem? ve:
SUPERBOX alınır mı
Modemle aynı performansı verir mi
Fiyatları nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pingi nasıl ve

Aklımda baya soru var :)

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
SUPERBOX alınır mı
Fiyatları nedir

Pingi nasıl ve

Bu ve benzeri soruları servis sağlayıcından edinmelisin, servis sağlayıcına bağlı yani...

Süperboks pahalıdır, o yüzden ihtiyaç hat safhada olursa ancak alınmalıdır bence.

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
SUPERBOX alınır mı
Fiyatları nedir

Pingi nasıl ve

Telefonunuz varmı ? Hattınız hangi operatör ?