Superbox neden bu kadar yavaş?

mesutyavuzx

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Yeni taşındık ve Turktelekom paşamız altyapı vermediği için binaya Superbox'u deneyelim dedim ve sonuç ektedir;
Şu İnternete 160TL ödüyoruz biz anlaşmayı 10mbps sınırsız yaptık 200TL sanırım adam 150GB Kotalı bağlamış gelip şimdi de çeviremeyiz başka pakete diyorlar. Şaka gibi valla süs niyetine duruyor evde ne Netflix ne YouTube ne Instagram hiç bir şeye girilmiyor. adam geliyor ölçüyor oo 40mbps daha ne istiyorsunuz diyor ben indirme yapıyorum 0.4kbps ? Bunun çözümü nedir Redbox'a vs. geçsem mi Turktelekom paşamız teşrif edene kadar bizim binaya?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamlar Marsa kurulacak biz daha 10mbps İnternet alamıyoruz düzgün.. neyse keyif çayımı içmeye gidiyorum ben. ☕

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-04-04-21-24-44-400_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-04-04-21-24-44-400_com.android.chrome.jpg
    42.1 KB · Görüntüleme: 95

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Şu superbox ve türevlerinden memnun olanı ne gördüm ne duydum. Yol yakınken iptal ettirmenizi öneririm. Eğer taahhütünüzün başındaysanız fazla cayma bedeli ödemezsiniz. Aylarca boşa para ödemekten iyidir. Telefon hatlarınızın hızları iyiyse altyapı gelene kadar onları kullanın daha iyidir sanırım. Ancak kota durumlarından sıkıntı yaşayacaksınız her türlü sanırım. Umarım bir an önce altyapı gelir binanıza. Bastırabildiğiniz kadar bastırın türk telekom il/ilçe müdürlüğüne.

İhriz

Asistan
Reaksiyon puanı
297
Etrafınızda da altyapı yok ise büyük ihtimal çoğu kişi superbox kullanıyordur. Bunun sonucunda baz istasyonunda bir yoğunluk/kargaşa çıkıyor internet hızında bir yavaşlama söz konusu oluyordur. Ve adamlarda durumdan istifade edip yapıştırıyor 100 gb'a 160-200 lirayı.

mesutyavuzx

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Etrafınızda da altyapı yok ise büyük ihtimal çoğu kişi superbox kullanıyordur. Bunun sonucunda baz istasyonunda bir yoğunluk/kargaşa çıkıyor internet hızında bir yavaşlama söz konusu oluyordur. Ve adamlarda durumdan istifade edip yapıştırıyor 100 gb'a 160-200 lirayı.
Binada port yok sanırım başvurduk çalışmalar sürüyor diyor artık kaç aya bize sıra gelir bakalım. Diğer daireler kullanıyor bildiğim kadarı ile İnternet altyapıdan