Superbox Modemi Yüzünden 622 Lira Borç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan exen3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exen3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Superbox taahüttüm bittiği için iptal etmek istedim, mağazaya gidip iptali oluşturdum ve modemi iade etmem gerektiğini söylediler. Nereye iade edeceğimi sorduğumda ise kargo şirketi bilir dediler. Kargo şirketi Kocaeli'de Superonline'ın merkezi varmış oraya gönderdi. Gönderdikten birkaç gün sonra modemi Diyarbakırdaki bir adrese göndermem gerektiğine dair mesajlar geldi. Bu mesajları aboneliğimi iptal ettiğim mağazadakilere ve iki kere çağrı merkezindekilere sordum. Yanlış yere mi gönderilmiş dedim hayır hayır dediler elinizde kargonun belgesi varsa sorun olmaz dediler. Şimdi e-devlete baktım 622 lira borç görünüyor. Borcum olduğuna dair mesaj bile gönderilmedi. Ben ne yapmalıyım?

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Turkcell ile borca dair konuşun. Olumsuz sonuç alırsanız tüketici haklarına başvurun. Ayrıca tahüt bittiğinde modemi geri vermemize gerek yok diye biliyorum. Zaten modem parasını ödüyoruz tahüt içinde.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Ayrıca tahüt bittiğinde modemi geri vermemize gerek yok diye biliyorum. Zaten modem parasını ödüyoruz tahüt içinde.
Her tarife için geçerli değil bu. Ben de fiber internet kullanıyorum mesela, iptal halinde benden de iade talep edecekler.