Superantispyware hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
değerli arkadaşlar superantispyware profesyonel program hakkında dusuuncelerınız bu tur rogramlar arasında guvenilirmi bu konuda fikirleriniz nelerdır :helpsmilie::helpsmilie:

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
değerli arkadaşlar superantispyware profesyonel program hakkında dusuuncelerınız bu tur rogramlar arasında guvenilirmi bu konuda fikirleriniz nelerdır :helpsmilie::helpsmilie:
Ben kullanmıştım bir ara. Pro versiyonuna da yükseltmiştim. Fena bir program sayılmaz. İşini iyi yapıyor. Kendince zararlı gördüğü şeyleri ortadan kaldırıyor. İşin aslına bakarsan, bütün programlar farklı ve güvenilmezler. İşyerinde Symantec Endpoint Protection kurulu. Bazen beni çıldırtıyor. Trojan buldum, diyor sistemi tekrar başlat diyor. vs.vs. Bir keresinde onu dinledim ve reboot ettim. Sistem bir daha açılmadı :angry: Bugün Trojanı hapsetmiş, sürekli uyarı mesajları gönderiyor. Madem hapsettin ne diye rahatsız ediyorsun? Ben ona güvenmediğim için şu an sistemimde Spyware Terminator, Advanced SystemCare, deneme amaçlı Spy Emergency 2009 yükledim. Hepsi farklı şeyler buluyor. Tabii Combofix de mevcut. Lafın kısası, Kur linuxu, kurtul bu dertlerden...