• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Süper Loto yine devretti

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Süper Loto yine devretti, İşte 28 Kasım 2013 Süper Loto sonuçları

281120132041242523684.jpg

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Süper Loto oyununun çekilişi yapıldı. 28 Kasım 2013 Süper Loto sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen Süper Loto oyununun çekilişi yapıldı. İşte Süper Loto'da bu hafta kazandıran şanslı numaralar

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, 319. haftanın kazandıran numaraları 4, 9, 12, 21, 41 ve 45 olarak belirlendi.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce yapılan Süper Loto çekilişinde, 6 bilen çıkmayınca 16 milyon 104 bin 149 lira 40 kuruş haftaya devretti. Büyük ikramiyenin sekizinci kez devrettiği bildirildi.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 5 bilen 256 kişi 4 bin 829 lira seksener kuruş, 4 bilen 14 bin 907 kişi 89 lira on beşer kuruş, 3 bilen 307 bin 382 kişi 7 lira kırk beşer kuruş ikramiye alacak.

Bu haftaki çekilişte 4 milyon 855 bin 383 lira 75 kuruş ikramiye dağıtıldı.

Hasılattan kamuya, KDV olarak 3 milyon 509 bin 671 lira 42 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak ise 1 milyon 961 bin 776 lira 26 kuruş aktarıldı.

kaynak

-------------------------------

Bu hafta oynayacak arkadaşlar çok heveslenmesin zira bana çıkacak bu ikramiye :mrgreen::mrgreen:

bulutseven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
devlet bütçe açığı bu yollardan kapatıyor sanırım.
ilginç rakamları örnek; 7-8-9-10-11-22 bunu 4 kişi tutturuyorda 8 hafta nasıl devredıyosa
daha oncede bu tarz bır rakam kıme cıktı ne oldu bellı degil kayserili bir işadamı dedıler attılar ortaya
trt canlı yayın yapılıyordu şimdi neden yapılmıyor ?
gercekten noter gözetiminde mi çekiliş yapılıyor ?
bu hafta o parayı tuttaracaklar ama kim :D redfox sen de kendini avutursun :D

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Neredeyse 5 tutturuyordum..
Çekilişlerin yasalara göre TRT den canlı yayınlanması mecbur.Ama yayınlanmıyor.Yasalara aykırı hareket ediliyor resmen.Buna bir dur diyen olmalı..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=377580]bulutseven[/MENTION] lotoda 4 tutturmuşluğum var 6 neden olmasın. [MENTION=356305]FullScreen[/MENTION] yayın konusunda haklısın bu durum olayı şaibeli kılıyor. Yanılmıyorsam bunun la ilgili bir yasa gibi bir şeyler çıktı

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@bulutseven lotoda 4 tutturmuşluğum var 6 neden olmasın. @FullScreen yayın konusunda haklısın bu durum olayı şaibeli kılıyor. Yanılmıyorsam bunun la ilgili bir yasa gibi bir şeyler çıktı

Ben bizzat Milli Piyango İdaresinden bilgi edinme hakkı kanunu aracılığıyla aldım bu bilgiyi.

320 Sayılı KHK'nin 55. maddesinde çekiliş yayınları TRT kurumunun ülke düzeyinde yayın yapan televizyon kanallarında yayınlanır, bu madde gereği sayısal oyunlar 1996 yılından bu yana TRT kanallarında yayınlanmakta idi. Ancak 30 Nisan 2012 tarihinde televizyon yayınları kamu hizmeti olmasına rağmen TRT tarafından yayın ücreti nedeniyle tek taraflı olarak durdurulmuştur. Aynı gün TRT'ye ait teleteks sayfasındaki bilgiler de kaldırılmıştır.
320 sayılı kanun maddesi gereği İdaremiz başka kanallarda çekiliş yayını yapamamaktadır.
İdaremizce kullanılan sayısal oyun sistemleri ve çekiliş küreleri güvenlik sertifikalarına sahip olup, sistemlere içeriden ve dışarıdan hiçbir şekilde müdahale mümkün değildir.
Milli Piyango İdaresinin bünyesindeki Sayısal Oyunlara ait çekilişler noter huzurunda ve halka açık bir şekilde yapılmaktadır. Çekiliş ile ilgili tüm işlemler kamera ile kayıt altına alınmaktadır. Çekiliş heyeti tarafından çekiliş öncesi dağıtılacak ikramiye miktarı, vergiler ve kamuya aktarılacak paylar gibi finansal bilgiler, çekilişi yapılacak oyunun satışı bittikten sonra tutanak ile kayıt atına alınıp medya ile paylaşılarak duyurusu yapılmaktadır. Çekiliş yapıldıktan sonra tüm işlemler kayıt altına alınıp sonuçlar aynı saatte medya kanallarına gönderilmekte ve internet sayfamızda yayınlanmaktadır.

Bilgilerinize rica ederiz.

MİLLİ PİYANGO İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Dün oynamayı unuttum. Tek başıma bilecekmişim ne güzel. Tüh !

bulutseven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@bulutseven lotoda 4 tutturmuşluğum var 6 neden olmasın. @FullScreen yayın konusunda haklısın bu durum olayı şaibeli kılıyor. Yanılmıyorsam bunun la ilgili bir yasa gibi bir şeyler çıktı

valla Redfox bende 5 tutturdum ama demem o ki neden trt de yayınlanmıyor eskisi gibi bide bu kadar devretmesi bana pek inandırıcı gelmiyor trt zamanlarında da devrettiği var ama bu tarz degğil 4-5 haftada bir takip edersen devir haftaları 8-9 haftayı buluyor.