Süper Kupa Galatasaray'ın

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Turkcell Süper Lig şampiyonu ile Fortis Türkiye Kupası şampiyonunu karşı karşıya getiren ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Süper Kupa'nın sahibi, Kayserispor'u Kewell ve Nonda'nın golleriyle 2-1 yenen Galatasaray oldu. Kayserispor'un tek golü Mehmet Topuz'dan geldi.

Almanya'da, Duisburg MSW Arena Stadı'nda oynanan ve Galatasaray ve Kayserispor'un kupayı müzelerine götürebilmek için mücadele ettiği karşılaşmanın ilk yarısında baskılı başlayan ve etkiliolan takım Kayserispor olurken, pozisyon zenginliği açısından vasat mücadelenin en etkili atağını Kayserispor geliştirdi. 34. dakikada Puroviç'in kafa vuruşunda top direkten döndü.

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan Galatasaray olurken gol de Galatasaray'dan geldi. 66. Dakikada Barış'ın yerine oyuna giren Kewell, Hasan Şaş'ın Kayserispor ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükseldi ve oyuna girdiği dakikada golünü atarak takımını öne geçirdi.

Bu golün 7 dakika sonrasında bu kez sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Nonda fırsatçılığını konuşturdu ve ceza sahasında buluştuğu topu Souleymanou'nun yanından ağlarla buluşturarak farkı ikiye çıkardı.

Karşılaşmanın 89. Dakikasında Kayserispor'un kazandığı serbest atıştan gelen topla Galatasaray defansının arkasında buluşan Mehmet topuz'un vuruşu ağlarla buluştu ve bu gol karşılaşmanın skorunu ilan etti. 2-1

Galatasaray bu skorla bu yıl 3. kez düzenlenen Süper Kupa'nın sahibi oldu.

GALATASARAY: 2 - KAYSERİSPOR: 1

STAT: Duisburg MSW Arena
HAKEMLER: Selçuk Dereli, Cem Satman, Erdinç Sezertam, (4. Hakem M. Kamil Abitoğlu)
SAAT: 21.00

GALATASARAY: Aykut, Sabri, Servet, Meira, Hakan Balta (Dk. 72 Volkan), Hasan Şaş (Dk. 83 Alpaslan), Mehmet Topal, Ayhan, Barış (Dk. 66 Kewell), Lincoln, Nonda
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe

KAYSERİSPOR: Souleymanou, Koray (Dk. 70 Durmuş), Eren, Ali Turan, Toledo, Mehmet Topuz, Saidou, Abdullah (Dk. 88 Escobar), Mehmet Eren, Puroviç (Dk. 75 Umut), Julius Aghahowa
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

GOLLER: Kewell (Dk. 66), Nonda (Dk. 73), Mehmet Topuz (Dk. 89)
SARI KARTLAR: Lincoln, Nonda (Galatasaray), Saidou, Durmuş (Kayserispor)

http://www.youtube.com/watch?v=pu8E_ml40Jk

kaynak:Ligtv.com.tr - Haber - 'En Süper'i Galatasaray

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Kewell güzel atmış bravo valla :) HAsan Şaş bu sene yine coşacak gibime geliyor. Kırmızı kartlar falanda dahil :D Ve Nonda.. Bu adamı göndermesinler iyi futbolcu ;)

Lincoln.. Sana güle güle inşallah

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Kayserisporum iyi oynadı, yeni transferlerinin hepsi oynamasa da yenileri çok beğendim. Özellikle genç yetenek oyuncular muhteşemdi (geleceğin yıldızları arasında ben Abdullah adı olacak, bu futbolcuya dikkat edin.)

Galatasaray taraftarı Kayserili olarak, kupa yabancıya gitmediği için sevinçliyim :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Dün Kayseri Spor Kazancak diyenler lütfen burda tebriklerini görelim GoLlLlLLL Kewell Kewell Kewell Kewell Kewell Kewell

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Goller izlenmiyor arkadaşlar link ölü :)
dün ilk yarı çok kötü 2. yarı çok güzledi kewell girerken dedimki abime istermisin girer girmez gol atsın :D adam 10 sn sonra gola attı abim şaşkın gözlerle bana bakıyor ben bile kendimden korktummm :ph34r::D

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
tbrkler.. kayserinin golu neden yok?

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Goller izlenmiyor arkadaşlar link ölü :)
dün ilk yarı çok kötü 2. yarı çok güzledi kewell girerken dedimki abime istermisin girer girmez gol atsın :D adam 10 sn sonra gola attı abim şaşkın gözlerle bana bakıyor ben bile kendimden korktummm :ph34r::D

Link sağlam şimdi kontrol ettim ;)