Charriend
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Daha önce bunu pcde görmedim bir defa windows etkinleştirmek için bilgisayarcıya götürmüştüm onla alakalı olabilir mi ?Sanırım bilgisayarın yedeği bu. Masaüstü dosyalarını yedek almış.
bu nedir ?Dikkat edersen 2017e ait bir dosya. Yeni aktifleştiği için bugün tarihli klasörde. Sıkışmış dosya içinde önemli bir veri yoksa silebilirsin. Kontrol et derim.
Zaten geri alıcak kadar önemli bir dosyam yok silsem problem falan yaşamam diyimmi ?Windows yedek almış onunla alakalı o dosyalarda bence yedekleme yapmak gereksiz. Windows u geri tarihli bir güne alabiliyorsun bozulduğu zaman onunla alakalı
O ama ordan direk öyle delete ile silinmiyor diye biliyorum. Onu Windows dan işte neredeyse seçeneklerinden falan silmen lazım benceZaten geri alıcak kadar önemli bir dosyam yok silsem problem falan yaşamam diyimmi ?
Delete diye siliniyor ama büyük dosya uyarısı alıyorum.O ama ordan direk öyle delete ile silinmiyor diye biliyorum. Onu Windows dan işte neredeyse seçeneklerinden falan silmen lazım bence
Hiç bir şey olmaz yalnız geçen bizim kuzen sildi cihaz komple bozuldu...sonra ağabeyinden dayak yedi....ama sana bir şey olmaz senin cihaz kuvvetli çok kuvvetli....
Kardeşim var bişey olmazBizim kuzen hastenelik oldu.bir ton dayak yedi ama cihaz dandikti..bozuldu..ama eminim senin makina taş gibidir hiç bir şey olmaz...yalnız ağabeyin yok dimi hiç bir şey olmaz...
Baya iyisin bu arada.???Kardeşim yok bir şey olmaz da bizim kuzen hala dayağın etkisinde bir daha korkudan silme işi yapamıyor..bilgisayar başında ağabeyi gördüğü zaman korkudan altına kaçırıyor....seksenler dizisinde plakçılar ergunun her gördüğünde Niyaziyi dövmesi gibi bir şey..