ozantabas
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Herkese önerdiğim S4'üm açıkçası bugün beni resmen yarıyolda bırakarak arıza gibi bir şey yaptı. Akşam şarja taktım. Telefonu kapattım şarjdayken. Neyse sabah baktım yeşil led yanıyor ekranda 100 yazıyor ben de çektim şarjdan açtım telefonu cebime attım. 10 dakika sonra baktım ekranda hala samsung yazıyor ve cihaz da feci ısınmış. Ben de kapatmaya çalıştım kapanmadı bataryayı çıkardım. Şişme falan yoktu ama tekrar taktım sadece %80 kalmış Bir anda %20 gitmiş. Ondan sonra bir ara 90 yazdı. Anlamadım gitti. Ve şarj tüketimi acayip arttı. Buna rağmen performans bayağı bir düştü. Acayip kasılmalar başladı. Noldu buna bilmiyorum ama fikri olan varsa yazsın lütfen. Cihaz şu an çalışıyor ve rootlu falan da değil. Garanti devam ediyor. Neyse aradım desteği bana servise gidin kullanıcı hatası yoksa ücretsiz onarılır ve bakılır telefonunuza dendi. Yalnız asıl kafamdaki soru işareti nasıl bir kullanıcı hatası olabilir? Sonuçta rootlu değil ne yapabilirim ki bu alete? Birisi bana bunu açıklayabilir mi? Ve daha önce bu drumu yaşayan arkadaşlar lütfen destek verin. Şimdiden üşenmeden okuduğunuz için teşekkür ederim.
:mellow: