Süleymancık ...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Bilgisayarda oturuyodum.Cam kenarında bilgisayarım.Yanıbaşımda da ufak lamba var duvara dönük bir şekilde.Malum yaz ayları artık sivrisinekler gırla.Işığın çevresinde şuan 150-200 tane sivrisinek var.Bana fazla bulaşmıyolar şuan o yüzden ellemiyorum hiçbirine ama normalde elektrikli süpürgeyle toplarım hepsini :D

Neyse bu sivrisineklere bakarken tavanda birşey dikkatimi çekti.Birde baktım Süleymancık :biggrin:

4.katta olmama rağmen nasıl tırmanmışda pencereden girmiş eve hayret ettim.Aslında daha öncedende 3 kere rastlamıştım bu süleymancığa ama uzun zamandir ilk defa geldi arkadaş.Bundan öncekileri ilkini terlikle vurup duvarda patlatmıştım, diğerini yakalayım derken yanlışlıkla öldürmüştüm, en sonuncusunuda kavanozla yakalayıp camdan aşağı sallamıştım :closedeyes: Üzülmüştüm sonra onlara ama haneme izinsiz girmişlerdi.Yapcak birşey yoktu.O zamanlar huylanmıştımda çok.Ama şimdi gördüğümde yine maziyi hatırladım ne yapcağımı düşünmeye başladım ama birde baktım ki Süleymancık sivrisinekler için pusuya yatmış.Işıktan biraz uzakta duruyor, kendine yaklaşanı pat yiyor.Bir kaç tane yedi gözümün önünde.Bende bir yandan sivrisinekleri süpürgeyle toplamaya üşenirken Süleymancığın bunu benim yerime yaptığını gördüm.Ellemedim şimdi ona.Takılıo şuan buralarda :D Sabaha kadar avlansın kerata.Ama demin tavandaydı salak tutunamadı aşağa düştü.Üzerine basmazsam yaşamasına izin vericem.Hadi kolay gelsin sana Süleymancık :biggrin:

Bu arada kendisi bu olur

suleymancik2.jpg

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Av avcı ilişkisi ne yaparsın işte :D

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Yanlış yaptı bana şimdi.Ben onu sivrisinekleri avlasın diye bıraktım 5-10 tane yedi karnını doyurdu gitti.Şimdi başımda hala yüzlerce sivrisinek var.

Anlaşmayı fesh ettim Süleyman haberin ola !!!:thumbdown:

melis72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Süleymancik bilgisayarda niye oturuyorsun!Sandalyeye otur.O sivrisineler de GIR la degil TIR la!!!

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ya ben bunlardan çok korkarım yaa böcek türünden özellikle... Bigün daha küçüğüz benim benden 1 yaş küçük bi kardeşim var onunla birlikte aynı odada yatıyoruz.. Abii inanırmısın bi böcek gelmiş uçuyor böyle helikopter gibi kocaman böcek uçuyor tepemde.. Tabii geceyarısı ben korktuğumdan uyuyamıyorum yataktan indim kardeşimi uyandırdım kardeşimin adı Adem oğlum Adem dedim ne var yavv dedi oğlum bi böcek var dedim kalk onu öldürelim sonra uyumaya devam edelim dedim.. GET YAT L*N diye bi bağırdı bana..:D:D Sivrisinek filan pek önemli değil..

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ya ben bunlardan çok korkarım yaa böcek türünden özellikle... Bigün daha küçüğüz benim benden 1 yaş küçük bi kardeşim var onunla birlikte aynı odada yatıyoruz.. Abii inanırmısın bi böcek gelmiş uçuyor böyle helikopter gibi kocaman böcek uçuyor tepemde.. Tabii geceyarısı ben korktuğumdan uyuyamıyorum yataktan indim kardeşimi uyandırdım kardeşimin adı Adem oğlum Adem dedim ne var yavv dedi oğlum bi böcek var dedim kalk onu öldürelim sonra uyumaya devam edelim dedim.. GET YAT L*N diye bi bağırdı bana..:D:D Sivrisinek filan pek önemli değil..
Haaahahah sabah sabah sesli güldüm. :D Aynen bende çok tiksiniyorum ürküyorum bu hayvandan ya ..

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Yok öldürmedim, öldürmemde.Bana bir zararı yok olamazda zaten:biggrin:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Murat al bi yavru kedi canına okusun böceklerin :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben sineklerin kanatlarını koparıp karınca yuvasının önüne atıyodum :) Büyük savaş oluyodu ama karınca ordusu beraber saldırıp yuvaya çekiyodu :D

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bende bu tür hayvancıklardan hoşlanmam ama bu kertenkele türü ayrı geliyor bana. Hele bu Süleymancık. Kedi yavrusu gibi miniminnacık şirincik. Ayrıca sinek filan avlıyorlar gözüme daha çok giriyor keretelar :)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
olay mükemmelmiş yaww :) ancak öldürme hocam ben olsam beslerdim :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Pençeleri kadar hızlı olabilirsen belki :D

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
önüne geleni öldüren birgün öldürdüğü aletle bi tarafını keser :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kesmek? Kertenkeleyi niye keseyim basarım üstüne olur biter, tabi yakalayabilirsem :D

Kedi köpek öldürme konusunda sen ne kadar ciddiysen ben de o kadar ciddiyim :)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kesmek? Kertenkeleyi niye keseyim basarım üstüne olur biter, tabi yakalayabilirsem :D

Kedi köpek öldürme konusunda sen ne kadar ciddiysen ben de o kadar ciddiyim :)

yok hocam hayvanlarla aram iyidir öldürmem beslerim :) ama genellikle köpek beslerim kedi pek beslemem :) köpeği beslerdim ama ismini söyleyemezdim annemin babamın veya arkadaşlarımın yanında...

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=15367]El Padrino[/MENTION] Baba Geçende benim kanımı sömürdü sivrisineğin teki. Aramaya başladım, buldum köşeye sıkıştırdım, tam vuracaktım kıyamadım sonuçta artık benim kanımı taşıyordu. Baba dedi sarıldık :crying:

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Süleymancık, Yusufcuk, Ahmetcik, Mehmetcik.. Dua ediyimde bana gelmesin sıra. :D :D :D