şuanda çekildimi?

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
bugün ininal kart aldım. 12yaşımda bir çocuğum. birkaç sorum var.
1-sitede okuduğuma göre 2tl uygulamaya kayıt olduktan sonra çekiliyormus bu doğrumu yoksa kaydolmadanda çekilirmi?
2-bu kartı uygulamaya kaydetmeden kullanabilirmiyim?
3-bir'in cevabı çekilir ise aylık 2tl'yi bugün çektilermi yoksa 21ağustostamı çekilecek?
4-ben kartta para bırakmassam çekemeyince kart iptal olmaz veya yükleyince fazla kesmezler demi?
5-bu kartın son kullanım tarihi gibi bişey gördüm arkada bu kart 2024'te gidiyormu veya geri açılıyomu açılıyosa nekadar?

YokDahaNeler

Asistan
Reaksiyon puanı
121
İlk çekilen 2 tl yanlımıyorsam ilk ayın sonunda. Ondan sonra da her 30 günün sonunda EĞER BAKIYENDE VARSA 2 tl keser yoksa herhangi bir ödeme isteme durumu yok.

YokDahaNeler

Asistan
Reaksiyon puanı
121
Evet. Ben ininal alalı çok oldu artık kullanmıyorum ama en son o şekildeydi.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
bugün ininal kart aldım. 12yaşımda bir çocuğum. birkaç sorum var.
1-sitede okuduğuma göre 2tl uygulamaya kayıt olduktan sonra çekiliyormus bu doğrumu yoksa kaydolmadanda çekilirmi?
2-bu kartı uygulamaya kaydetmeden kullanabilirmiyim?
3-bir'in cevabı çekilir ise aylık 2tl'yi bugün çektilermi yoksa 21ağustostamı çekilecek?
4-ben kartta para bırakmassam çekemeyince kart iptal olmaz veya yükleyince fazla kesmezler demi?
5-bu kartın son kullanım tarihi gibi bişey gördüm arkada bu kart 2024'te gidiyormu veya geri açılıyomu açılıyosa nekadar?
kartında para varsa dokunmazsan harçamassan para kesiyorlar uygulamaya kaydetmeden birşeyler alınabilir

Reaksiyon puanı
16,128
yemedi geri gelmek gelse o en kralıydı tabi ki onuda suistimal eden tipler oldu...