Şuanda Android İçin En iyi VPN ler hangileri

furqan.

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Hız ve güvenlik açısından şuanda hangi VPN daha iyi. Ücretli / Ücretsiz olabilir fark etmez. Bana önerirmisiniz?

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Hız ve güvenlik açısından şuanda hangi VPN daha iyi. Ücretli / Ücretsiz olabilir fark etmez. Bana önerirmisiniz?
Reklam gibi olacak ama ben ExpressVPN derim. 2016’daki Andrei Karlov suikastından sonra Türkiye’deki ExpressVPN sunucuları hükümet ele geçirdi ama bir şey bulamadı çünkü Express, ’bilgi toplamama’ koşulunu uyguluyor.

Ücretli ama bence en güvenlisi o çünkü buna air kanıt var. Param olduğumda ilk seçeceğim vpn bu olurdu

Son düzenleme:

furqan.

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Reklam gibi olacak ama ben ExpressVPN derim. 2016’daki Andrei Karlov suikastından sonra Türkiye’deki ExpressVPN sunucuları hükümet ele geçirdi ama bir şey bulamadı çünkü Express, ’bilgi toplalama’ koşulunu uyguluyor.

Ücretli ama bence en güvenlisi o çünkü buna air kanıt var. Param olduğumda ilk seçeceğim vpn bu olurdu
Teşekkürler. Bende yüklü zaten expressvpn, ama forumdaki insanlarada bir danışayım dedim.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,547
Ben Samsung Max kullanıyorum. Tabi her zaman değil kişisel işler için. Bu uygulama sadece Samsung cihazlar için mi var bir fikrim yok açıkçası. Tabi her VPN gibi ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı var. Para verirsen hızlı oluyor vermezsen belirli bir hız sınırı oluyor. Yani güvenlik için kulanamıyorsunuz ben IP'mi gizleyeyeyim falan diye internet yavaşlatmaya değmez. Ben memnunum. İçinde WiFi, mobil veri tasarrufu gibi ücretsiz hizmetler de bulunduruyor. Öneriyorum.