melihhamerica
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 287
Şuan Canınız Ne Çekiyor?
Afiyet olsun.Noodle çekmişti dolabı eşeledim 2 paket buldum yedim hamdolsun karnım tok birşey istemiyorum şimdilik![]()
İtalyanlardan hayır gelmez ağamPizza çekiyor.
İtalyanlardan hayır gelmez ağam
gereksiz bir hikaye anlatçam sadece aklıma geldiMagnumm
Vay çakal senigereksiz bir hikaye anlatçam sadece aklıma geldi
(ne uzun yazmışım ya)
Ben küçükken annem magnum almaya bakkala yolluyordu bir seferinde bakkal kapalıydı ben de bime gittim orada illa ki vardır düşüncesiyle. Gittim markasına bakmadan magnuma benzeyen bir dondurma vardı hızlıca aldım geldim eve işte yedik dondurmaları sonra paketi çöpe atarken fark ettim magnum olmadığını ama kimse fark etmemişti tadları da aynıydı zaten. Ondan sonra her seferinde bime gidip o dondurmadan aldım daha ucuz olduğu için para üstünü de cebe indiriyordum![]()
Vayy yiyenler hiç mi anlamdı ya senin için karlı olmus yanlız?gereksiz bir hikaye anlatçam sadece aklıma geldi
(ne uzun yazmışım ya)
Ben küçükken annem magnum almaya bakkala yolluyordu bir seferinde bakkal kapalıydı ben de bime gittim orada illa ki vardır düşüncesiyle. Gittim markasına bakmadan magnuma benzeyen bir dondurma vardı hızlıca aldım geldim eve işte yedik dondurmaları sonra paketi çöpe atarken fark ettim magnum olmadığını ama kimse fark etmemişti tadları da aynıydı zaten. Ondan sonra her seferinde bime gidip o dondurmadan aldım daha ucuz olduğu için para üstünü de cebe indiriyordum![]()
Tadları aynı boyut ve şekilleri aynı tek fark fiyatVayy yiyenler hiç mi anlamdı ya senin için karlı olmus yanlız?
Valla demeki anlamamsıslar yoksa kızarlardı ?Tadları aynı boyut ve şekilleri aynı tek fark fiyat
Ya da anladılarsa da bana çaktırmadılar
Valla demeki anlamamsıslar yoksa kızarlardı ?
Emin değilim ama "adora" diye biliyorumValla demeki anlamamsıslar yoksa kızarlardı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O dondurmanın adı ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O dondurmanın adı ne?
Bende az önce baktım tadını bilemiyorum ama adora yerine magnum yazsalar değişen birşey yok aslında?Emin değilim ama "adora" diye biliyorum
Bu kimeydi şimdi ?Seni hiç alakader etmez.
Memati reisin efsane bir sözüBu kimeydi şimdi ?