Şu zamanda Şu soket hiç yakışıyormu bilgisayarlara

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
59586_1.jpg

Yıl 2014 herşey gelişti kalite arttı ve donanım üreticileri şu çağ dışı soket yapısını bir türlü değiştirmedi, takması bi dert takarken karşılamayınca kablonun biri geriden çıkıyor, üstelik çok kaba sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
2012 Yılından beri sata power kullandıgım için pekte umrunda değil :) :p

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Klasik bir kablo o sata hddlerde değişiklik oldu ama fanlarda vs icin kullanılıyor

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Sürekli bilgisayar işiyle uğraşan biri olarak her seferinde sıkıntı çekiyorum 4 uc birbisini karşılayacak ama soketin içinde hepsi bir yana dans ediyor tam denk geldi derken bi bastırıyorum biri arkadan çıkma yapıyor sonra karga burnuyla yerine oturt dur bu ne ya

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
honline; Oda o işin güzelliği idare edin hocam haklısınız, Rahatsız edici bir kablo şekli ama öyle basit olmazsa birde sorun olduğunu düşünürsek müdahale etmekde meşakkatli olur, efsane oldu biraz :)

Reaksiyon puanı
16,128
onun adını bilmeden bu kadar zaman o işi yaptın? helal olsun onun adı molex soket moduler kablolu psularda onu kullanman gerekmiyor ide sürücüler olduğu sürece ve kasa fanları molex kulladıkça görülür kaçışı yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ve o senin beceriksizlğin diyenlere aldırma o molexler kalite kalite oluyor genelde dandiğini kullanıyorlar onlar elinde kalabilir.