şu sıralar sardığınız mobil oyunlar

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Edit: ppsspp üzeriden god of war - worms 3 - minecraft - bus sim ultimate - racing limits

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
IMG_20200628_182415.jpg

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Google Play Store'da artık bana göre oyun kalmadı. Neredeyse tüm savaş oyunlarını oynadım. Critical Ops , Standoff2 Vb. Artık oyun bulamıyorum. Onun dışında stratejide oynadım. Kuzenimle 3 günde bir oyun indirip siliyoruz sıkıldığımız zaman. Max 3-5 gün sarıyor bir oyun bana. Pubg Mobile ve Clash Of Clans dışında

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Google Play Store'da artık bana göre oyun kalmadı. Neredeyse tüm savaş oyunlarını oynadım. Critical Ops , Standoff2 Vb. Artık oyun bulamıyorum. Onun dışında stratejide oynadım.

Critical Ops old but gold. en sevdiğim savaş oyunudur kendisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google Play Store'da artık bana göre oyun kalmadı. Neredeyse tüm savaş oyunlarını oynadım. Critical Ops , Standoff2 Vb. Artık oyun bulamıyorum. Onun dışında stratejide oynadım. Kuzenimle 3 günde bir oyun indirip siliyoruz sıkıldığımız zaman. Max 3-5 gün sarıyor bir oyun bana. Pubg Mobile ve Clash Of Clans dışında

standoff 2 de baya iyi. ama güzel internet gerekiyor

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751

Brawl Stars'ta fazla kupa kastıktan sonra oynamak baya sarıyor. Ben 9850 kupa falanım gerçekten sarıyor.

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
ya mobilde fps hiç sarmıyor beni cod standoff falan

Brawl Stars'ta fazla kupa kastıktan sonra oynamak baya sarıyor. Ben 9850 kupa falanım gerçekten sarıyor.
brawl stars da sarmadı beni ya

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,806
Slope oyunu. Eğer oynayacaksınız bug lara hazır olun. Yapımcı bilerek bug koymuş sanki

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Critical Ops old but gold. en sevdiğim savaş oyunudur kendisi

standoff 2 de baya iyi. ama güzel internet gerekiyor
Standoff2 hiç beğenmedim. Critical Ops en uzun oynadığım oyunlardan birisidir. Hatta Critical Pass alıp. Karambol çıkarmıştım. Hayla daha duruyor.

mustafa_997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Call of Duty Mobile
Call of Duty Mobile
Call of Duty Mobile
Call of Duty Mobile

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Ara sıra black desert online mobile oynuyorum şu sıralar daha çok pc de eski olan most wanted a yeniden sarmış durumdayım çoğu yeni nesil yarış oyunundan daha iyi keşke mobile de uyarlansa. ?

Pie

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Mobile Legends'i öneriyorum. Bir aradan sonra sıkıcı olabiliyor ama. Mobil oyun dışında Instagram veya YouTube'de takılabilirsin.

Pie

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Android & iOS'ta Fortnite var diye biliyorum oynamadım ama oyun güzel.

Kararsız23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Mobile Legends'ı bırakmıştım yeniden başladım. Bayağı sarıyor şu sıralar

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Vayy flappy bird. Popüler olduğunda lise 4deydim ve iphone 4'üm vardı o zaman. Boş derslerde , tenefüslerde , öğle aralarında sınıf da oynardık kendi telefonumda oynamak için sıraya girerdim bir birimizle yarışırdık. Subwaydede öyle sınıfta zaten 2-3 tane akıllı telefon vardı(bi arkadaşımda discovery vardı ondada sıra oluyordu) o aralar geçiş aşamalarıydı tam nokialar da çoktu hala. Ne güzel günlermiş. :)

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Vayy flappy bird. Popüler olduğunda lise 4deydim ve iphone 4'üm vardı o zaman. Boş derslerde , tenefüslerde , öğle aralarında sınıf da oynardık kendi telefonumda oynamak için sıraya girerdim bir birimizle yarışırdık. Subwaydede öyle sınıfta zaten 2-3 tane akıllı telefon vardı(bi arkadaşımda discovery vardı ondada sıra oluyordu) o aralar geçiş aşamalarıydı tam nokialar da çoktu hala. Ne güzel günlermiş. :)
Discovery bende vardi ya 12 yasinda iken babam vermisti

Most wanted kötü ya mobil versiyonu ile pc dekinin alakasi yok ben satin almistim google playda

Son düzenleme: