Yasuobilal2007
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 952
Edit: ppsspp üzeriden god of war - worms 3 - minecraft - bus sim ultimate - racing limits
Google Play Store'da artık bana göre oyun kalmadı. Neredeyse tüm savaş oyunlarını oynadım. Critical Ops , Standoff2 Vb. Artık oyun bulamıyorum. Onun dışında stratejide oynadım.
Google Play Store'da artık bana göre oyun kalmadı. Neredeyse tüm savaş oyunlarını oynadım. Critical Ops , Standoff2 Vb. Artık oyun bulamıyorum. Onun dışında stratejide oynadım. Kuzenimle 3 günde bir oyun indirip siliyoruz sıkıldığımız zaman. Max 3-5 gün sarıyor bir oyun bana. Pubg Mobile ve Clash Of Clans dışında
earn to die 2 bende oynuyorum yazmayı unutmuşum
Google Play Store'da artık bana göre oyun kalmadı. Neredeyse tüm savaş oyunlarını oynadım. Critical Ops , Standoff2 Vb. Artık oyun bulamıyorum. Onun dışında stratejide oynadım. Kuzenimle 3 günde bir oyun indirip siliyoruz sıkıldığımız zaman. Max 3-5 gün sarıyor bir oyun bana. Pubg Mobile ve Clash Of Clans dışında
ya mobilde fps hiç sarmıyor beni cod standoff falanGoogle Play Store'da artık bana göre oyun kalmadı. Neredeyse tüm savaş oyunlarını oynadım. Critical Ops , Standoff2 Vb. Artık oyun bulamıyorum. Onun dışında stratejide oynadım. Kuzenimle 3 günde bir oyun indirip siliyoruz sıkıldığımız zaman. Max 3-5 gün sarıyor bir oyun bana. Pubg Mobile ve Clash Of Clans dışında
brawl stars da sarmadı beni yaBrawl Stars'ta fazla kupa kastıktan sonra oynamak baya sarıyor. Ben 9850 kupa falanım gerçekten sarıyor.
ya mobilde fps hiç sarmıyor beni cod standoff falan
edite yazdım bu oyunu harika. Araba modu falan gelse mükemmerl olur veya free roamsimülasyon oyunu seviyorsan bunu öneririm. anonslar falan çok güzel radyo bile var baya sarıyor hemde türk yapımı. Otobüs Simulator : Ultimate - Google Play'de Uygulamalar
Standoff2 hiç beğenmedim. Critical Ops en uzun oynadığım oyunlardan birisidir. Hatta Critical Pass alıp. Karambol çıkarmıştım. Hayla daha duruyor.Critical Ops old but gold. en sevdiğim savaş oyunudur kendisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
standoff 2 de baya iyi. ama güzel internet gerekiyor
En kıytırık mobile oyun mlbb bence yaMobile Legends'i öneriyorum. Bir aradan sonra sıkıcı olabiliyor ama. Mobil oyun dışında Instagram veya YouTube'de takılabilirsin.
Rpg sarsam bırakamam amca pc de black desert oynuyorduAra sıra black desert online mobile oynuyorum şu sıralar daha çok pc de eski olan most wanted a yeniden sarmış durumdayım çoğu yeni nesil yarış oyunundan daha iyi keşke mobile de uyarlansa. ?
Pcdekini hiç oynamadım. Ama mobildeki ilk çok güzel oluyor ama sonra kendini tekrar etmeye başlıyor. İnsan tamamen kopmuyor ama oyuna girme sıklığını ara sıraya düşürüyor.Rpg sarsam bırakamam amca pc de black desert oynuyordu
Vayy flappy bird. Popüler olduğunda lise 4deydim ve iphone 4'üm vardı o zaman. Boş derslerde , tenefüslerde , öğle aralarında sınıf da oynardık kendi telefonumda oynamak için sıraya girerdim bir birimizle yarışırdık. Subwaydede öyle sınıfta zaten 2-3 tane akıllı telefon vardı(bi arkadaşımda discovery vardı ondada sıra oluyordu) o aralar geçiş aşamalarıydı tam nokialar da çoktu hala. Ne güzel günlermiş.
Discovery bende vardi ya 12 yasinda iken babam vermistiVayy flappy bird. Popüler olduğunda lise 4deydim ve iphone 4'üm vardı o zaman. Boş derslerde , tenefüslerde , öğle aralarında sınıf da oynardık kendi telefonumda oynamak için sıraya girerdim bir birimizle yarışırdık. Subwaydede öyle sınıfta zaten 2-3 tane akıllı telefon vardı(bi arkadaşımda discovery vardı ondada sıra oluyordu) o aralar geçiş aşamalarıydı tam nokialar da çoktu hala. Ne güzel günlermiş.![]()
Most wanted kötü ya mobil versiyonu ile pc dekinin alakasi yok ben satin almistim google playda