• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Şu Playerdan Nasıl Kurtulabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neotiger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar, Dün İndirdiğim Btv 3.0 TV İzleme Programı Vardı Burada Paylaşıldı. Ben Bu Programı Beğenmeyip Kaldırdım. Ama Müziklerimi Windows Media Player'la Değil, Bunun Bir Media Player'i Varmış Müziklerim Şimdi Bununla Çalışıyor. Ben Hepsinin Windows Media Player Görünümünde Ve Direk Windows Media Player Şeklinde Çalışmasını İstiyorum Ne Yapabilirim Yardım Edermisiniz? Resim Bu;
http://rapidshare.com/files/204745579/Yeni_WinRAR_ZIP_ar__351_ivi.zip.html

Not: Ben Resmi Rapid'e Attım. Masaüstü Resmim. Foruma Bu Resimi Düz Bir Şekilde Ekleyemiyorum. Bu Bir Hayati Meseleee

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
herhangi bir sarkinin uzerine sag tus ile tikla ardindan ozellikleri tikla gelen pencerede sarkilari ne ile acilmasi gerektigini sec ve tamam i tikla.programi kaldirmak icin.normal program ekle kaldirdan kalkmiyorsa. pc yi guvenli modda calistirip dene

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
herhangi bir sarkinin uzerine sag tus ile tikla ardindan ozellikleri tikla gelen pencerede sarkilari ne ile acilmasi gerektigini sec ve tamam i tikla.programi kaldirmak icin.normal program ekle kaldirdan kalkmiyorsa. pc yi guvenli modda calistirip dene
program kalkmış durumda ama sadece bu dediğin şey teker teker müzik dinleyince oluyor. yani aynı açtığım WMP ile bir daha dediğin işlemi yapmak zorunda kalıyorum. ben sadece çift tıklayarak dinlemeyi istiyorum. bu kadar zahmet değil... ama nasıl???

leolord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eger Vista kullanıyorsan,Denetim Masası'na gir ve Varsayılan Programlar' a tıkla ve"Dosya türünü ve protokolü bir programla ilişkilendir" secenegini seçip gerekli düzenlemeleri yapabilirsin. Yüklediğin programın tahminimce kayıt defterinde kalıntıları kalmıştır.Bunun için de,çalıştır komutuna "regedit" yazıp yüklediğin programın ismini F3 yapıp arama yaptır ve programdan kalan kayıt anahtarlarını sil.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Eger Vista kullanıyorsan,Denetim Masası'na gir ve Varsayılan Programlar' a tıkla ve"Dosya türünü ve protokolü bir programla ilişkilendir" secenegini seçip gerekli düzenlemeleri yapabilirsin. Yüklediğin programın tahminimce kayıt defterinde kalıntıları kalmıştır.Bunun için de,çalıştır komutuna "regedit" yazıp yüklediğin programın ismini F3 yapıp arama yaptır ve programdan kalan kayıt anahtarlarını sil.
XP Kullanıyorum Vista Mı Asla

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bir müzik dosyasının üzerinde sağ tıkla Birlikte Aç'ı tıkla. Varsayılan Program Seç'i tıkla. Açılan pencereden WMP'yi seç. Bu dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan seçeneğinin işaretli olmasına dikkat et. Tamam butonuna bas.

Bu kadar.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bir müzik dosyasının üzerinde sağ tıkla Birlikte Aç'ı tıkla. Varsayılan Program Seç'i tıkla. Açılan pencereden WMP'yi seç. Bu dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan seçeneğinin işaretli olmasına dikkat et. Tamam butonuna bas.

Bu kadar.
Teşekkürler Oldu Sağol...