Şu dakikadan itibaren iPhone 7 alınır mı?

Canıtın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba dostlar,

uzatmadan konuya girmek gerekirse çok memnun olarak kullanmış olduğum lumia 1520 telefonu teknik sorunlar sebebiyle kaybetmem üzerine artık farklı bir işletim sistemi ve daha küçük boyutlarda bir telefon tercih etmek istiyorum. Android de yıllardır bir değişiklik görmediğim için açıkçası android OS beni çekmiyor. Yani yeni birşey aldığımı hissetmek için IOS telefon tercih etmek istiyorum. Bundan ötürü Apple telefonlara baktığımda iP SE ve iP7 seçeneklerini beğendim. Hani elbette ikisi arasındaki tercih bellidir ama şurada iPhone 7S/8 söylentileri dikkat edilir derecede fazlalaşmaya başlayınca ve söz konusu telefonların bu yıl tanıtılma ihtimaline binaen açıkçası iP7 alma düşüncesi yerini iP7S/8 i beklemeye bıraktı ancak benimde beklemek gibi bir vaktim yok, telefon işim gereği aciliyetim. Bunun yerine daha kolay değiştirebileceğim SE ye baktığımda bence fiyatını hak etmiyor. Kısacası iP7 almak mantıklımı alsam adamlar eylülde 3 cihazı birden tanıtıp 7 yi gömerler mi, güncelleme destekleri appleda iyi ancak bilemiyorum. Bu kadar kolay eskisinde istemiyorum Samsung vb. Tercih etmeme sebebimde budur. Zırt pırt cihaz çıkarıyorlar. Yani kısacası 7 nin tadını çıkarmak için çok mu geç?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Bende eski bir Lumia kullanıcısıyım. 4 ay kadar önce 6s Plus aldım büyük ekranın tadını çıkarıyorum. L1520 mükemmel bir cihazdır. Iphone 7 şu an güncel bir cihaz. Eylül ayına daha 6 ay var. 7 olan arkadaşım çok memnun. Bende ios işletim sistemini beğendim. 7' nin tadını çıkarmak için geç değil tam zamanı bence. Lakin WP' yi çok özlüyorum ben yine de.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
merhaba dostlar,

uzatmadan konuya girmek gerekirse çok memnun olarak kullanmış olduğum lumia 1520 telefonu teknik sorunlar sebebiyle kaybetmem üzerine artık farklı bir işletim sistemi ve daha küçük boyutlarda bir telefon tercih etmek istiyorum. Android de yıllardır bir değişiklik görmediğim için açıkçası android OS beni çekmiyor. Yani yeni birşey aldığımı hissetmek için IOS telefon tercih etmek istiyorum. Bundan ötürü Apple telefonlara baktığımda iP SE ve iP7 seçeneklerini beğendim. Hani elbette ikisi arasındaki tercih bellidir ama şurada iPhone 7S/8 söylentileri dikkat edilir derecede fazlalaşmaya başlayınca ve söz konusu telefonların bu yıl tanıtılma ihtimaline binaen açıkçası iP7 alma düşüncesi yerini iP7S/8 i beklemeye bıraktı ancak benimde beklemek gibi bir vaktim yok, telefon işim gereği aciliyetim. Bunun yerine daha kolay değiştirebileceğim SE ye baktığımda bence fiyatını hak etmiyor. Kısacası iP7 almak mantıklımı alsam adamlar eylülde 3 cihazı birden tanıtıp 7 yi gömerler mi, güncelleme destekleri appleda iyi ancak bilemiyorum. Bu kadar kolay eskisinde istemiyorum Samsung vb. Tercih etmeme sebebimde budur. Zırt pırt cihaz çıkarıyorlar. Yani kısacası 7 nin tadını çıkarmak için çok mu geç?
Adroidde yıllardır bir değişim görmedim diyorsunuz da ne derece araştırma yaptınız bir komik geldi açıkcası.
Bu arada İp7 de fiyatını hak etmıyor diğer İphoneler gibi. Ama alınır mı tercih meselesi alınır tabi. Şunuda belirtmek isterim İos ta eskisi kadar iyi değil yalnız

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Şu dakikadan itibaren IPhone 7 alınmaz.
Ancak 15 dakika önce gelseydin alınabilirdi.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Android de yıllardır değişiklik görmedim dediği kısımdan sonrasını okumadım. :D

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
merhaba dostlar,

Yılların ıos tecrübesi olarak tek kelime ile için rahat olsun 4 den buyana çıkan bütün modellerini kullandım 5 ve 7 hariç teknik olarak pişman olabilirsin yani Apple bu sürpriz bir özellik çıkartır piyasayı sallar ama bu hep var 1 sene sonra yine olacak telefon ihtiyacın varsa 7 al bak keyfine 5s vardı bende bir arkadaşıma sattım bir yılı geçkin 6s kullanıyorum 5s kullandım arkadaşım dan isteyip bir hafta kadar değiştirdik hiç bir sıkıntısını yaşamadım çok rahat bir kullanımı vardı ekran boyutu hariç ihtiyacın varsa al imkanın varsa kesinlikle 7plus al büyük ekranla yapa bilirim dersen son olarak 7s ya da 8 çıksa bile ucuk bir fiyatla girer piyasaya yine bile sıkıntı olmaz

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Android de yıllardır değişiklik görmedim dediği kısımdan sonrasını okumadım. :D
Kanka arkadaşta muhtemel android 4.3'ten sonrası alt+f4 :D
Lumia mavi ekran bile vermiş olabilir yani :D

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
WP hayraniyim.Android kullanicisiyim.WP gerçekten güzel bir işletim sistemi fakat o mağaza değil bakkal ya o ne öyle.İos da çok aşırı değişme var ya sanki.Android de asistan yaptı gayet güzel çalışıyor.Android en çok yenilikçi bence ama yinede beğenmiyorum.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
WP hayraniyim.Android kullanicisiyim.WP gerçekten güzel bir işletim sistemi fakat o mağaza değil bakkal ya o ne öyle.İos da çok aşırı değişme var ya sanki.Android de asistan yaptı gayet güzel çalışıyor.Android en çok yenilikçi bence ama yinede beğenmiyorum.
Bende WP hayranıyım. Mağazası iOS ve Android gibi olsa idi şimdi üçü arasında büyük rekabet olurdu. Lakin İOS Android'den daha iyi bence.

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Bende WP hayranıyım. Mağazası iOS ve Android gibi olsa idi şimdi üçü arasında büyük rekabet olurdu. Lakin İOS Android'den daha iyi bence.
Ya ben ios sevmiyorum nefret ediyorum.Ama iyi yanlarında hakkını yememek gerek bence iyi yanları şu.Hafif bir işletim sistemi.Birde pil tasarrufu.Bakmayin iPhone nin şarji az gider ama adamlar içine 1500 falan koyuyor.Biraz fazla koysalar iyi gideceğinden eminim.Ama bu şu anda olduğumuza göre düşük bir durum 1 günü çıkaramıyor cihazlar.Stabilligini yavaş yavaş kaybediyor ama Android ten iyi tâbikide bu konuda. Güncelleme çok alıyor.Birde uzun kullanımda iyi.Bu arada iPhone modellerinden değil ios işletim sisteminden.Sonra biri çıkıp kamerası da iyi demesin
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben wp yi daha stabil görüyorum.512 ram de asphalt 8 kasmadan oynanıyor.Hungry shark falan da kasmiyor.Snapdragon S1 var telefonun içinde.Nokia Lumia 5** bilmem ne tam olarak sayısı aklımda değil.

asdwe3361

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Çevrende ki insanlarda android varsa ios yani ip7 al eğer insanlarda ios varsa s7 edge al.Çünkü her ikisini işini rahat görecek olup eksiksiz kullanma keyfi verececek.Farkli olmak her zaman iyidir.

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
alınır tabi neden alınmasın. 6s bile alsan seni mutlu eder, hala canavar gibi cihaz, tek eksisi batarya. iphone 7 çıkalı kaç ay oldu şurada. insanların düşüncesi o kadar değiştiki artık bi model çıksa ertesi gün eskidi gözüyle bakılıyor. iphone 7 kullanıcısı olarak öneririm dostum pişman olmazsın.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
merhaba dostlar,

Dostum Android'de bi gelişme yok diyorsun da bu araştırmayı en son ne zaman yaptın merak ettim :) Sana en güncel durumu söyleyeyim. Ios ve Android arasında neredeyse hiçbir fark yok zaten birbirinin özelliklerini kopyalaya kopyalaya birbirinin aynı gibi bişey oldular son dönemde. İkisi de aynı hangisini canın isterse alabilirsin, Windows Phone da öldü :) bu arada sen o dönemlerde kalmışsın anlaşılan .

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Ben wp yi daha stabil görüyorum.512 ram de asphalt 8 kasmadan oynanıyor.Hungry shark falan da kasmiyor.Snapdragon S1 var telefonun içinde.Nokia Lumia 5
Dostum Android'de bi gelişme yok diyorsun da bu araştırmayı en son ne zaman yaptın merak ettim :) Sana en güncel durumu söyleyeyim. Ios ve Android arasında neredeyse hiçbir fark yok zaten birbirinin özelliklerini kopyalaya kopyalaya birbirinin aynı gibi bişey oldular son dönemde. İkisi de aynı hangisini canın isterse alabilirsin, Windows Phone da öldü :) bu arada sen o dönemlerde kalmışsın anlaşılan .
Öldü dediğin wp Android i performansta 2 paralık eder.

Kutluhan123

Asistan
Reaksiyon puanı
33
iPhone 7 hangi dakika alınırdı ki de şu dakikadan itibaren alınsın ?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bende 7 almayı düşünüyorum[emoji854]