Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türk kelimesi milâttan önce 209’da kaynaklarda yer alır ve türk kelimesi bu tarihten beri Altay dağları ve Seyhun nehri nde yaşayan kavimler için
Kullanılmıştır
Zamanda geri gidip yani bir şans daha verilse yaptığım hataları düzeltmek isterdim. Keşke düzeltebilsem. Şimdi belki boş boş oturmuyordum. Okulum falan iyi geçerdi ve iyi mesleğim olurdu. Ama bazı olan sorunlardan dolayı hiç biri olmadı.
Zamanda geri gidip yani bir şans daha verilse yaptığım hataları düzeltmek isterdim. Keşke düzeltebilsem. Şimdi belki boş boş oturmuyordum. Okulum falan iyi geçerdi ve iyi mesleğim olurdu. Ama bazı olan sorunlardan dolayı hiç biri olmadı.
Bu bir Bugatti Veyron... 1945'ten
1945'te bir Veyron'un nasıl görünebileceğini hayal etmek için zamanda geriye gitmek istermisiniz Oldukça havalı, değil mi?
T’ung Yabgu çok zeki, cesur, taktikçi bir göktürk hanı olup
ülkedeki bütün boyları devlete itaat ettirdi. Hindistan Keşmir bölgesini idaresi altına aldı.