Şu an kasa almak mantıklımı ?

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biliyorsunuz dolar uçtu gidiyor yaş 20 ve okumak için farklı şehire gideceğim, anam bana dediki uşağım yanımda dur sana yeni bir bilgisiyar alayım, xbox ım var ama yeni bir bilgisayar almak çok istiyorum o yüzden bu teklifi reddetmiyeceğim, yani arkadaşlar toplamamı daha mantıklı olur yoksa direk msi tipi bir kasa almak mı ? fiyatları nedir ben 4 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum ve sadece lol oynuyorum son grafiklerde oyunlarıda xboxdan oynuyorum, böyle her oyunu son seviyede hardcore mu ne deniyor işte, o şekilde oynayabileceğim ve benı 2 3 yıl daha idare edebilecek bir kasa ne kadara alırım , sadece kasa ama. :) şuan anamın bana verdiği bütçe 3000 ama bu 3300 lerede sıçrayabilir benimde haşluklarım var köşede yani :)

önerilerinizi bekliyorum teşekkürler :)

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Xbox one sahibiysen ne gerek var bilgisayara.. Al office işlerini görebileceğin basit bir pc yeter..

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xbox one sahibiysen ne gerek var bilgisayara.. Al office işlerini görebileceğin basit bir pc yeter..
bro after effects kullanıyorum ve bu bilgisayar çok yetersiz kalıyor xbox 360 sahibiyim ve konsol kullanmak istemiyorum, örnek gta v fifa 16 gibi cs go gibi oyunları orjinal kullandım gibi yanı sıra her türlü oyunu korsanda kullanabileceğim sağlam bir kasa istiyorum :)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Eğer notebook alcaksan, kalite istiyorsan Asus, performans istiyorsan Msi veya Monster. Ama kasa alcaksan Skylake işlemci ve Pascal mimarisi yüksek performans düşük güç tüketimi ekran kartlarını beklemelisin. Ama bence Xbox var, arkadaşın dediği gibi basit işlerini halledecek ucuz bir bilgisayar işini görür. Ben olsam öyle yapardım.

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer notebook alcaksan, kalite istiyorsan Asus, performans istiyorsan Msi veya Monster. Ama kasa alcaksan Skylake işlemci ve Pascal mimarisi yüksek performans düşük güç tüketimi ekran kartlarını beklemelisin. Ama bence Xbox var, arkadaşın dediği gibi basit işlerini halledecek ucuz bir bilgisayar işini görür. Ben olsam öyle yapardım.
kardeşim benim çok sağlam bilgisiyara ihtiyacım var adobe kullanan birisiyim, xbox 360 artık bitti zaten kırılmış olduğundan online oynayamıyorum, benim babam toptan mallar alıyor yani işlemciden ekran kartından tutta herşeyi uygun fiyata alabiliyorum, yani iyi bir kasa toplamak la hiç uğraşmadan hazır bir kasa almak arasındayım :(
ayriyetten hayatta laptop almam zaten evimde bi tane laptop var işimi görüyor, masaüstü her zaman favorim :)

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
496
Ae kullanicisan ve oyun oyniycaksan
Okadar parayi msi verme kasa topla 2000 tl civari tutar zaten seni tatmin eder ;) hemde çok para gitmemıs olur :)

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ae kullanicisan ve oyun oyniycaksan
Okadar parayi msi verme kasa topla 2000 tl civari tutar zaten seni tatmin eder ;) hemde çok para gitmemıs olur :)
aynen bro bende onu düşünüyorum ama gün geçtikce çok iyi sistemli oyunlar çıkıyor , ben hem uzun ömürlü olsun (2,3 sene) hemde güzel bir kasa olsun istiyorum.
3000 lira bütcem var zaten

Calderone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
O mantık sadece senin düşüncene kalmıştır. Sana en uygun bilgisayarı kendin seçerek toplamayla yapabilirsin. Ancak bende azıcık beklemeni tavsiye ederim.

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O mantık sadece senin düşüncene kalmıştır. Sana en uygun bilgisayarı kendin seçerek toplamayla yapabilirsin. Ancak bende azıcık beklemeni tavsiye ederim.
usta peki böyle bir program veya link var mı ? hangi parça hangi parçaya uyumlu gibisinden mesala işlemci seçince altına hangi anakart, anakart seçince hangi ram uyumlu gibisinden ?

Calderone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
usta peki böyle bir program veya link var mı ? hangi parça hangi parçaya uyumlu gibisinden mesala işlemci seçince altına hangi anakart, anakart seçince hangi ram uyumlu gibisinden ?
Toplama bilgisayar yapma sihirbazı falan vardı onlara bir bak (Google'da aratınca çıkıyorlar) ama ne kadar güncel olduklarını bilmiyorum olmazsa yabancı sitelerdekilere bak.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
biliyorsunuz dolar uçtu gidiyor yaş 20 ve okumak için farklı şehire gideceğim, anam bana dediki uşağım yanımda dur sana yeni bir bilgisiyar alayım, xbox ım var ama yeni bir bilgisayar almak çok istiyorum o yüzden bu teklifi reddetmiyeceğim, yani arkadaşlar toplamamı daha mantıklı olur yoksa direk msi tipi bir kasa almak mı ? fiyatları nedir ben 4 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum ve sadece lol oynuyorum son grafiklerde oyunlarıda xboxdan oynuyorum, böyle her oyunu son seviyede hardcore mu ne deniyor işte, o şekilde oynayabileceğim ve benı 2 3 yıl daha idare edebilecek bir kasa ne kadara alırım , sadece kasa ama. :) şuan anamın bana verdiği bütçe 3000 ama bu 3300 lerede sıçrayabilir benimde haşluklarım var köşede yani :)

önerilerinizi bekliyorum teşekkürler :)
acele etme şu dolar ve euro düşsün devlet kurulmadan düşmez zaten öyle bak hem hesaplıya toplarsın....