Store Card Virus Temizleme

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Cep telefonumun hafıza kartında virus var hic birsey silemiyorum hafıza kartını formatlıyorum bos gozukuyor sonra yıne aynı dosyalar gerı gelıyor kaspersky lisanlı kullanıyorum vırusu temızlıyor yıne gerı gelıyor vırus nasıl temızleyebılırım?

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ne yolluyon sen bakıp bilmeden kendin bir kullan virusten better 3 sınıf programlar win32 tum işlemleri iptal etti hıc bırsye calısmıyor sımdı

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Linux sistemlerinde bir göz at. Hafıza kartında sorun olmayabilir. Belkide kendi sisteminde vardır sorun.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bilgisayarında hala çalışan bir virüs var demekki. Hijacktis programını kullanarak raporunu buraya yazar mısın?

HijackThis

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sorun bilgisayarımda degıl baska bilgisayarda tam korumalu denedim worms ve win 32 bulasmıs ıcıne temızlenemıyor kasper hıc bırsey temızlemıyor.Virusun adı 12NGCHD garıp bırsey cok ugrastım temızleyemedım format atıyor ıcı dolu.nasıl temızlıcem bılmıyorum bole bırseyle ılk defa karsılastım

necdetakbas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence de en sağlıklı çözüm combofix. unutmayınız hafıza kartınız bilgisayara takılı iken, antivirüsünüz kapalı, masaüstünde ve yönetici olarak çalıştırmalısınız. ancak combofix bazı durumlarda windows güncellemesi yapmanızı istiyor, siz ekranda ingilizce çıkan soruya evet diyorsunuz( hayır ı seçerseniz combofix kapanıyor) ve korsan kullanıcı iseniz microsoft orjinal kopya olmadığını söyleyen siyah bir ekran hediye ediyor size. riske girmek istemiyorsanız dracula antivürüs ü deneyin. basit arayüzüne rağmen belirttiğinize benzer belirli bir grup virüs üzerinde çok etkili bir proğram. kolay gelsin.