Stock romda imei gidermi ?garanti disi kalir mi?

techn0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy alpha kullaniyorum 5.0.2 lolipop surumunden artik kurtulmak istiyorum cok hata oldugu icin.
4.4.4 surumunde 3 adet guncelleme gelmisti bunlar iyilestirme guncellemeleri idi ben 4.4.4 e en son gelen guncellemeyi yeniden stock romla kurmak istiyorum ama imei gidecek cihaz garanti disi kalacak diye korkuyorum.
Bazi forumlarda imei ucmamasi icin root yapip imei backup yapmak gerekiyormus diyorlar root un garantiyi bozdugunu biliyorum ve sayaç sifirlama ile felan uğraşmak istemiyorum.

Imei gider mi ? Garanti dışı kalir mi?

Teşekkürler...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Galaxy alpha kullaniyorum 5.0.2 lolipop surumunden artik kurtulmak istiyorum cok hata oldugu icin.
4.4.4 surumunde 3 adet guncelleme gelmisti bunlar iyilestirme guncellemeleri idi ben 4.4.4 e en son gelen guncellemeyi yeniden stock romla kurmak istiyorum ama imei gidecek cihaz garanti disi kalacak diye korkuyorum.
Bazi forumlarda imei ucmamasi icin root yapip imei backup yapmak gerekiyormus diyorlar root un garantiyi bozdugunu biliyorum ve sayaç sifirlama ile felan uğraşmak istemiyorum.

Imei gider mi ? Garanti dışı kalir mi?

Teşekkürler...
imei sıkıntısı telefonu yurtdışından getirip box gibi aletlerle imei çakınca ortaya çıkıyor öyle birşey olsaydı 4.4.4 den güncellediğin zaman giderdi zaten imei numaran.

techn0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani imei silinmez kesinlikle degilmi bide garanti disi kalmaz degilmi

techn0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
+++++++++++++++++++++++++++ hadi artik lutfen yardim edin garanti disi birakirmi

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İhtimal var. Root ile garanti dışı diyebilirler ve oluşabilecek bir hata ile eft dosyan kaybolursa IMEI de uçar..

techn0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyide stock rom icin rootun ne alakasi var root atmadan stock rom odinden kuruluyor.

burak_ekmekci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung galaxy s4 kullanicisiyim. Telefon yurtisi kayitli olmasina ragmen jelly bean den lollipopa resmi geciste imei sertifikasi fail e dustu. Ihtimal var. Efs backup al derim.