Stock Rom Garantiyi devre dışı bırakır mı

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
BL kilidi açmadan bazı romlara geçiş yapılabiliyor diye biliyorum araştırırsanız bulursunuz büyük ihtimal.
BL açmadığın için garanti bozulmaz garantiye vermeden eski romuna da geri dönersen iyi olur.

aLi[GG]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Asıl sorunun cevabı ne peki
BL kilidi açmadan bazı romlara geçiş yapılabiliyor diye biliyorum araştırırsanız bulursunuz büyük ihtimal.
BL açmadığın için garanti bozulmaz garantiye vermeden eski romuna da geri dönersen iyi olur.

aLi[GG]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Son yazdığınız gözükmüyordu ondan sordum :) Bu arada sayaç olayını biliyor musunuz? Bir arkadaş sayaç olmazsa serviste anlaşılmaz demişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yöntemle yapacağım. Bir sorun olur mu?
Söyledim ya BL kilidi açmazsan stock rom yüklersen bozulmaz.

Son düzenleme:

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Samsung Cihazlarda KNOX sayacı var. Benzeri XİAOMI'de de olabilir. Bu sayaç bırakın rom atmayı Root bile artsanız 0 dan 1 e çıkar ve herhangi bir şekilde sıfırlanmaz. Orjinal rom kurduğunuzda da sistem direkt uyarı verir. Kısacası garanti dışı kalır.

aLi[GG]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Samsung Cihazlarda KNOX sayacı var. Benzeri XİAOMI'de de olabilir. Bu sayaç bırakın rom atmayı Root bile artsanız 0 dan 1 e çıkar ve herhangi bir şekilde sıfırlanmaz. Orjinal rom kurduğunuzda da sistem direkt uyarı verir. Kısacası garanti dışı kalır.
Yok diye okumuştum.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Son yazdığınız gözükmüyordu ondan sordum :) Bu arada sayaç olayını biliyor musunuz? Bir arkadaş sayaç olmazsa serviste anlaşılmaz demişti.

Bu yöntemle yapacağım. Bir sorun olur mu?
Xiaomi de sayaç yok sadece bl kilidini açarsan garanti dışı kalır daha sonra bl yi kapatsan bile server loglarından açıldığı belli olur attığınız videoyu şu anda izleyemiyorum.

aLi[GG]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Videodaki kişi Ayarlar>Telefon hakkında kısmından ek seçenekleri açıp "Güncelleme Paketini seçin" düğmesini kullanarak yapıyor.

Xiaomi de sayaç yok sadece bl kilidini açarsan garanti dışı kalır daha sonra bl yi kapatsan bile server loglarından açıldığı belli olur attığınız videoyu şu anda izleyemiyorum.

Bu arada Global 12.5.7 ye geçtiğim zaman cihaza hala güncellemeler gönderilmeye devam edecek değil mi?

Son düzenleme: