Steve Jobs: "Müşteri sadakati konusunda ipin ucunu kaçırmış olabiliriz..."

Bu konuyu okuyanlar

keyloger

Müdavim
Katılım
4 Ocak 2008
Mesajlar
13,268
Reaksiyon puanı
233
Puanları
63
Apple firmasının kurucu ortağı ve CEO'su Steve Jobs, Kaliforniya'daki şirket merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile piyasaya sürdükleri yeni ürünleri Iphone 4 ve müşteri sadakati konularında çarpıcı açıklamalarda bulundu. En baştan beri Iphone'a gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını ifade eden Steve Jobs, "Her şey iyi güzel de müşteri sadakati yaratma konusunda ipin ucunu biraz kaçırdık sanırım. Iphone'un yaratıcısı olarak ben bile bazı kullanıcılarımız kadar markayı sahiplenemediğimi, şu elimdeki aletle onlar kadar gurur duyamadığımı itiraf etmek zorundayım..." diyerek, ilginç mesajlar verdi.
steve-jobs-iphone.png

Önce teşekkür etti

Kısa bir süre önce satışa sunulan Iphone 4 ile ilgili olarak şimdiye dek kendilerine gelen müşteri şikayet ve görüşlerini yanıtlamak amacıyla basın mensuplarının karşısına geçen Steve Jobs, sözlerine öncelikle piyasaya sürdükleri her ürünü koşa koşa alan müşterilerine teşekkür ederek başladı. Mevcut satış rakamlarının ve geleceğe yönelik olarak yapılan siparişlerin kendilerini de şaşırttığını kaydeden Jobs'un, "İyi yere dükkan açtık ha!" şeklindeki esprisi toplantıya katılan muhabirler arasında gülüşmelere neden olurken, başarılı CEO daha sonra şöyle devam etti:

devamı
 

CbIHTON

Asistan
Katılım
25 Temmuz 2008
Mesajlar
152
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
[video]http://www.zaytung.com/video.asp?videoid=4[/video]

---------- Post added at 11:42 ---------- Previous post was at 11:41 ----------

kaynak: zaytung; konunun açıldığı bölüm:komik yazı. Beklentilerini karşılamadı heralde? :D
Iphone 4 sahibi olunca Steve abinin de dediği gibi markayı sahiplenme güdüsü ile refleks verdim xD yoksa zaytung keyifle takip ettiğim sitelerden biridir
 
Üst