Stereoscopic Player 1.7.0 (3D Player)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ov

Artık 3 boyutlu film izlemek için sinemaya gitmenize gerek yok. Stereoscopic Player ile 3D filmleri, yada normal filmleri 3D olarak sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz. Program pek çok popüler video dosya biçimini desteklemektedir. Ayrıca TV kartı gibi harici kaynaklardan da görüntü alabilirsiniz. Program .avi, .wmv, .asf, 3D-DVD video dosya biçimlerini desteklemektedir. TV kartlarından canlı olarak görüntü alabilir. 5.1 ve 7.1 ses çıkış desteği ile sesleri daha canlı ve kaliteli alabilir. Video kütüphanesi oluşturarak her bir video için ayrı seçenekler belirleyebilir. Programın Türkçe dahil çoklu dil desteği vardır. Ayrıca program ücretle sınırsız lisans alınabilen bir üründür.

http://www.3dtv.at/Downloads/StereoscopicPlayer170_en.msi

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
biraz ayar yapıyorum bozuluyor görüntü

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bu program hakkında yardım edebilecek varmı? ayarları bir türlü tutturamadım. youtube de 3d olarak izleyebildiğim videoyu indirince izleyemiyorum???

---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:38 ----------

3d player tavsiye edecek yokmu ??

sinan296

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu programda 3d video izlemek için videonun 3d uyumlu olması gerekıyor yanı çift görüntü olması gerekıo videoyu media player da actıgınız zaman 2 goruntu cıkar ama stereoscopik te actıgınız zaman tek cıkar bunun ıçın de programda görünüm-görüntüleme yöntemi-anaglif-optimize anaglif kırmızı cam böceği secili olmalı ve videoyu acarken yana yana önce sağ secenegi isaretlenmeli

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben hallettim o işi. program gayet başarılı, işe yarıyor. bu arada youtube yt3d yazarak tüm 3d li videoları bulabiliyorsunuz.

[video=youtube;e5Ej98cDeQA]http://www.youtube.com/watch?v=e5Ej98cDeQA&feature=related[/video]