emiykanqwe
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhabalar. Steam den orjinal olarak Saints row 4 oyunu nu satın aldım bilgisayarıma kurdum. Ne yaptıysam oyun tepki
vermiyor. Basıyorum açılmıyor steamde açıldı gösteriyor 5 saniye sonra kapanmış olarak görünüyor. Son çare olarak işletim
sistemimi windows 8 den windows 10 a yükselttim (Bios dan komple temizleyip tekrar kurulum yaptım.)
Fakat yine aynı.En azından bir hata alsam sorunun de olduğunu anlarım tekrar format atmak istemiyorum.Yardımcı
olabilecek birileri varmı acaba lütfen.
Açmak için denediklerim.
Windows update güncel
Net framework pyhsx gibi oyun bileşenleri güncel.
Donanım olarak sistemim oyunu oynamaya yetiyor.
Yönetici olarak çalıştırıyorum.DEP devre dışı.
Oyunun dosya bütünlüğünü doğruladım 3 kere kaldırıp yükledim.
Steamle alakalı olduğunu düşünmüyorum diğer oyunlar direkt açılıyor.
Format attım dediğim gibi oyun tepki vermiyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlarım co-op modunda çok
eğleniyorlar ben giremiyorum. Teşekkür ederim.
vermiyor. Basıyorum açılmıyor steamde açıldı gösteriyor 5 saniye sonra kapanmış olarak görünüyor. Son çare olarak işletim
sistemimi windows 8 den windows 10 a yükselttim (Bios dan komple temizleyip tekrar kurulum yaptım.)
Fakat yine aynı.En azından bir hata alsam sorunun de olduğunu anlarım tekrar format atmak istemiyorum.Yardımcı
olabilecek birileri varmı acaba lütfen.
Açmak için denediklerim.
Windows update güncel
Net framework pyhsx gibi oyun bileşenleri güncel.
Donanım olarak sistemim oyunu oynamaya yetiyor.
Yönetici olarak çalıştırıyorum.DEP devre dışı.
Oyunun dosya bütünlüğünü doğruladım 3 kere kaldırıp yükledim.
Steamle alakalı olduğunu düşünmüyorum diğer oyunlar direkt açılıyor.
Format attım dediğim gibi oyun tepki vermiyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlarım co-op modunda çok
eğleniyorlar ben giremiyorum. Teşekkür ederim.