Kullanıcı adı44
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 27
Epic gameste Jurassic World Evolution isimli oyun bedava olacak ama ben dlc indirmek istiyorum alınca.Dlc ler sadece steamda var nasıl indirebilirim?
Şöyle oyun ve dlc ler steam da büyük indirimde geri eski fiyatı olursa alamam.Birde dlc ler sanırım Valvenin Epic kullanabiliyor mu?Oyun daha Epic'e çıkmadı ki.DLC'lerin geleceğini düşünüyorum.
Hocam benim için önemli de eminmiyiz bu konuda birde geçen sefer ark survivalı vermediler ve şu an epic games store de jurassic world evolution yok.dlc'ler epik'e de gelecektir.
Oyun ücretsiz olana kadar bekleyin.Zaten indirim 5 Ocak'ta bitiyor.Şöyle oyun ve dlc ler steam da büyük indirimde geri eski fiyatı olursa alamam.Birde dlc ler sanırım Valvenin Epic kullanabiliyor mu?
Ark'ı sonradan verdiler bu arada.Hocam benim için önemli de eminmiyiz bu konuda birde geçen sefer ark survivalı vermediler ve şu an epic games store de jurassic world evolution yok.
Hocam benim için önemli de eminmiyiz bu konuda birde geçen sefer ark survivalı vermediler ve şu an epic games store de jurassic world evolution yok.