Steam ?

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Hesap çaldılar ondan sonra geri kaldım çalan kişi hile kullanmiştir benmi süçlüyümüm

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Böyle cevap geldi steam iletişim geçtim

Overwatch yasağınızla ilgili ek bilgi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu bilgi Counter-Strike: Global Offensive ekibine iletilecektir.

Bu destek talebiyle ilgili başka bir yanıt almayacağınızı lütfen unutmayın. Counter-Strike: Global Offensive ekibi bireysel başvurulara yanıt veremese de bu yolla gönderilmiş talepleri incelemektedir.

Yasaklamanız ile ilgili paylaşmak istediğiniz başka bilgiler varsa bu destek talebine yanıt vermekten çekinmeyin. İşlem görmeyen destek talepleri otomatik olarak 14 gün sonra kapansa da destek talebinizin içeriği Counter-Strike: Global Offensive ekibinin incelemesi için erişilebilir durumda olacaktır ve hesabınızla ilişkili olarak kalacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hey kidi karadeniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

konu kitile yardımcı olmuyorsunuz

Son düzenleme:

ZİHONER

Asistan
Reaksiyon puanı
12
benzeri pubg'de başımıza geldi ve ban yemiştik. kanıtlandıktan sonra hesap açılmıştı.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
steam iletişim geçtim sonra yeni hesap aç dedin

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
geçmiş olsun elden bir şey gelmez

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Arkadaşlar oyun açiği var kurumlar neden kimse solemiyor euro truck simulator 2 hilesi var kimse sesi çikarmiyor teknoloji gelen yazilim ihanet geliyor yapacak bişey yok nokta