- Reaksiyon puanı
- 414
Arkadaşlar bu videoda gördükleriniz için yapacak herhangi bir şey var mıdır?
Öncelikle çok geç yanıt verdiğim için özür dilerim ayrıntıları öğrenmek istiyorsanız eğer YT arama çubuğuna bunu yazmanız yeterlidir. "steam scammer moderators on discord" Bu konunun açıldığı gün hesabımı 1 gün sonra gece 00:00 saatlerinde kurtardım Steam Desteğe gerekli bilgileri verdim 3 saat içinde hesabı çok ucuz kurtardım ayrıca hiçbir oyun girilmemiş dolandırıcı tarafından oyunlarda banlanma ve vac ban dahi söz konusu değildir. Hesabımı kamufle etmiş bulunmaktayım an itibarıyla Discord bilgilerimde bundan sonra hesap bilgim görünmeyecektir steam profilimdeki bilgilerde sadece arkadaşlarıma görünecektir.Kısaca özet geçermisiniz 6 dakika sessiz bir video izleyecek vaktim yok.
Merak etme dolandırıcı bir ihtimal diyebiliyorum Türk değildir.Ben videolardan bir şey anlamadım. Lakin bildiğim bir şey var ki, o da bizim insanımızda Apple'ı bile dolandıracak kapasitenin olduğu gerçeğidir.
Dünyanın en büyük dolandırıcıları bizden çıkar zaten:
1-Kenan Şeranoğlu
2-Fadıl Akgündüz
3-Mehmet Aydın
4-Faruk Fatih Özer...
Daha sayayım mı?
Hesabınızı aldığınıza sevindim, konuyu hatırlamıyorum ama umarım siz ve ben de dahil olmak üzere artık herkes daha dikkatli olur.Öncelikle çok geç yanıt verdiğim için özür dilerim ayrıntıları öğrenmek istiyorsanız eğer YT arama çubuğuna bunu yazmanız yeterlidir. "steam scammer moderators on discord" Bu konunun açıldığı gün hesabımı 1 gün sonra gece 00:00 saatlerinde kurtardım Steam Desteğe gerekli bilgileri verdim 3 saat içinde hesabı çok ucuz kurtardım ayrıca hiçbir oyun girilmemiş dolandırıcı tarafından oyunlarda banlanma ve vac ban dahi söz konusu değildir. Hesabımı kamufle etmiş bulunmaktayım an itibarıyla Discord bilgilerimde bundan sonra hesap bilgim görünmeyecektir steam profilimdeki bilgilerde sadece arkadaşlarıma görünecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merak etme dolandırıcı bir ihtimal diyebiliyorum Türk değildir.![]()