tolgagamer123
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 475
Sizce hangisi bence Epic Games. Adamlar 100 Tl lik 50tl lik oyunları beleşe veriyor. Fikirlerinizi bekliyorum.
Anket açın.Sizce hangisi bence Epic Games. Adamlar 100 Tl lik 50tl lik oyunları beleşe veriyor. Fikirlerinizi bekliyorum.
Neden ? Steam'de para vermek zorundasınız. Oysa Epic 'de her hafta 3 oyun bedava hatta şuan MudRunner Bedava..Epic Games bir Steam değil.
Steam'de bir Epic Games değil.Epic Games bir Steam değil.
AdammmSteam'de bir Epic Games değil.
Açtım.Anket açın.
Neyse bakalım hangi taraf kazanacakEpic Games istediği kadar bedava oyun ersin,Steam kalitesinin,Steam indirimlerinin yanından geçemez.
Steam kazandı bile.Neyse bakalım hangi taraf kazanacak![]()
Bir problemini görmedim.Steam kazandı bile.
Önce Epic Games launcherını değiştirsin.
Arkadaşlar oylamadan oy verin bakalım en çok hangi taraf olacak bu arada epic games öndeTabiki Steam.
Kişisel profil, level, yorumu, inceleme, bolluk, süreklilik, destek gibi bir çok sebepten steam.
Köklü şirket muhabbeti gibi düşünebilirsin. Profiline baktığında kimin ne halt olduğu belli oluyor.
Tabii epicgamesten bedava oyunları alır stoklarsın. Merak ettiklerini oynar silersin ama steamde kesin oynayacaklarını alır ordan hep devam edersin.
Hem para vererek oyunlar aldığın platformla bedavaya herkesin aldığı bir olmuyor. Para verdiğini sonuna kadar kullanmak istiyor insan.
Gidipte bedava alınabilecek oyuna para vermeyin tabiki.
Bedavaya 5 10 tane hesap doldurmuş adamın hile kullanmaya meğili daha çoktur. Steamde para vermiş kolay kolay hile kullanamaz diyebilirsin.
Steam csyi bedava yaptığında neler olduğu ortada. Başa bela açabilir.
Oyumu direk steame yapıştırdım yorum yapmadan önceArkadaşlar oylamadan oy verin bakalım en çok hangi taraf olacak bu arada epic games önde![]()
Steam Comeback yapıyor !! Steam oylayanları reportlarım .![]()