Yasal diye biliyorum. Şuana kadar çok hesap sattım. Hiçbir sıkıntım olmadı rahatlıkla satabilirsiniz.Yasal durumunu bilemiyorum ama çok mantıklı bir şey. Yasalsa ben de satabilirim.![]()
Teşekkürler ??Yasal diye biliyorum. Şuana kadar çok hesap sattım. Hiçbir sıkıntım olmadı rahatlıkla satabilirsiniz.
Yasal olmadığını düşünüyorum Steam kullanıcı sözleşmesi ile muhtemelen yasaklamıştır.Ama bayağı fazla site üzerinden Steam hesabı satılıyor.Yasal durumunu bilemiyorum ama çok mantıklı bir şey. Yasalsa ben de satabilirim.![]()
Steam böyle birşeye karşımı bilmiyorum. Ama hesaplarını şöyle sitelerde satabilirsin. "Steam Hesap Satışı - Steam Hesabı Satın Al ve Sat | GameSatış"Yasal olmadığını düşünüyorum Steam kullanıcı sözleşmesi ile muhtemelen yasaklamıştır.Ama bayağı fazla site üzerinden Steam hesabı satılıyor.
TeşekkürlerSteam böyle birşeye karşımı bilmiyorum. Ama hesaplarını şöyle sitelerde satabilirsin. "Steam Hesap Satışı - Steam Hesabı Satın Al ve Sat | GameSatış"
Buradan bi hesap alsak, çalınma ihtimali var mı?Steam böyle birşeye karşımı bilmiyorum. Ama hesaplarını şöyle sitelerde satabilirsin. "Steam Hesap Satışı - Steam Hesabı Satın Al ve Sat | GameSatış"
Steam guard ve email kontrolü var sanırım satıcı ile anlaşabilirsen güvenli olur ama kesin bir şey diyemem daha önce Steam hesabı alıp satmadım.Buradan bi hesap alsak, çalınma ihtimali var mı?
Yani ben bu sitede hesap satıyorum. Kişinin güvenilirliği önemli. Tek Eposta lı hesapları tercih edin.Buradan bi hesap alsak, çalınma ihtimali var mı?