D
Deleted member 216045
SDN Okuru

Hesabın herhangi bir VAC kaydı yoktur.
Hesapta herhangi bir program kullanıp başarımlar açılmamıştır.
Steam Community :: Hewal Savar
350 TL >> 250 TL
teşekkürler hocamGerçekten güzel fırsat, bayağı bir oyun varmış. Hayırlı Satışlar.
sağolun hocam.Bu kadar oyun için gayet iyi fiyat. İyi satışlar hocam.
bidaha bak o zaman hocampek elle tutulur bi oyun göremedim
yine göremedim AAA title oyunlar bi iki tane onlar da eski gta'lar
yeni eklediğin metal gear solid v hariç
bunlar senin hesapta mı var ben mi göremedim?
bi fikrim yok açıkçası, ama resmini gösterdiğin hesabın çok alıcısı olacağını sanmıyorum
Teknik olarak öyle ama pratikte bunu engellemeleri ne kadar mümkün ki?Steam hesabı satmak yasak değil mi?
150 200 tl ye hesabı satacağıma hiç satmam yıllarca oynarım daha iyiŞimdi alınan tüm oyunlar şu an alınırsa muhtemelen 350 TL'nin biraz üstü tutar.
Ama yılbaşı indiriminde 200-250 TL civarında bir rakam yakalanabilirdi. Enpara.com kullanıcısı iseniz birkaç ayda onun da yarısına liste toplanabilir gibi geliyor. Eski ve hemen hemen artık hiç oynanmayacak oyunları da gözardı etmezsek.
Müşterileri kaçırmış gibi olmayım, ama sanki öyle oluyorum, fiyatı biraz daha aşağı çekmelisin bence. 150-200 aralığı daha makul geliyor bana.
Yani birisi de benim oyunlarımı toplayıp, bana satsa ben de o oyunları alırım. Herkesin oyun listesi kendisi için değerlidir. Listendeki oyunların bir kısmı benim için değerli ve onlara karşılık bir ödeme yapmayı düşünebilirim, geri kalanları ise maalesef değersiz. Hemen hemen herkes için de inan durum böyledir.150 200 tl ye hesabı satacağıma hiç satmam yıllarca oynarım daha iyiaynı hesabı 150 200 e hatta 250 ye satıcak varsa ben alayım