9 Temmuz 2018 #1 Sirpower Öğrenci Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 6 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 31 Konum İstanbul İyi akşamlar. Bana sıradan bir steam profil fotoğrafı yapacak var mı acaba Sirpower İsmi ile ?
9 Temmuz 2018 #2 Frankresh Asistan Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 131 Reaksiyon puanı 49 Puanları 28 Belirli bir ücret karşılığı yapıcak çok sağlam tasarımcılar tanıyorum. Dilerseniz steam üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Steam Linkim
Belirli bir ücret karşılığı yapıcak çok sağlam tasarımcılar tanıyorum. Dilerseniz steam üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Steam Linkim
9 Temmuz 2018 #3 Mortus Asistan Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 141 Reaksiyon puanı 95 Puanları 28 Konum Ankara Merhaba, ücretsiz yapabilirim. Bunun için ücrete gerek yok. Özelden kafanızdaki fikirleri belirtin, boş bir vaktimde size yardımcı olayım.
Merhaba, ücretsiz yapabilirim. Bunun için ücrete gerek yok. Özelden kafanızdaki fikirleri belirtin, boş bir vaktimde size yardımcı olayım.
9 Temmuz 2018 Konuyu başlatan #4 Sirpower Öğrenci Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 6 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 31 Konum İstanbul Mortus dedi ki: Merhaba, ücretsiz yapabilirim. Bunun için ücrete gerek yok. Özelden kafanızdaki fikirleri belirtin, boş bir vaktimde size yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla ... Örnek vermek gerekirse şu şekilde yeşil temalı bir pp istiyorum altına da Sirpower yazabilirsen çok sevinirim Ekli dosyalar tt-avi1_24.png 474.6 KB · Görüntüleme: 2,976
Mortus dedi ki: Merhaba, ücretsiz yapabilirim. Bunun için ücrete gerek yok. Özelden kafanızdaki fikirleri belirtin, boş bir vaktimde size yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla ... Örnek vermek gerekirse şu şekilde yeşil temalı bir pp istiyorum altına da Sirpower yazabilirsen çok sevinirim