emir000
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 910
selam arklar steam hesabıma bu 2 oyundan birini almak istiyorum hangisi daha zevk verir?
Hocam oyun steamde kaç gb 20 gb falan varmıdır?Bence payday 2. Ancak tek başınıza oynarken pek keyifli olmayabiliyor.
Ha birde oynayamayabilirim ssd çok yer yiyor pc çöktürme durumuna geliyor napabilirim abi?Bence payday 2. Ancak tek başınıza oynarken pek keyifli olmayabiliyor.
hocam hdd ye kurabilme imkanım varmı ssd de 41 gb yer kaldıda.Payday 2 ama 80GB
Tabiki de kurabilirsiniz.hocam hdd ye kurabilme imkanım varmı ssd de 41 gb yer kaldıda.
ama kurcağım zaman ssden yer yiyor. hdd ye bişey olmuyor.Tabiki de kurabilirsiniz.
HDD'yi seçtiğiniz zaman böyle bir şey mümkün değil. Kurulum klasörünü doğru diskte seçtiğinizden emin olun.ama kurcağım zaman ssden yer yiyor. hdd ye bişey olmuyor.
ama hocam 5 kez hdd seçtim ssd den de yer yiyor.HDD'yi seçtiğiniz zaman böyle bir şey mümkün değil. Kurulum klasörünü doğru diskte seçtiğinizden emin olun.
sonrada yer yok diye bitiriyor.HDD'yi seçtiğiniz zaman böyle bir şey mümkün değil. Kurulum klasörünü doğru diskte seçtiğinizden emin olun.
bakın tekrar başlattım yine ssden yer yiyor o kadar yer yine gitti.İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi. Bir yanlışlık olmalı mutlaka. Ben de kimi oyunlarımı ssdye kimilerini hddye kuruyorum ancak böyle bir şeyle karşılaşmıyorum. Nereye yüklersem oranın depolamasından yiyor doğal olarak.
bunun çözümü varmı hocam?İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi. Bir yanlışlık olmalı mutlaka. Ben de kimi oyunlarımı ssdye kimilerini hddye kuruyorum ancak böyle bir şeyle karşılaşmıyorum. Nereye yüklersem oranın depolamasından yiyor doğal olarak.
sonrada kendi kendine ssden mb mb yer gitmeye başlıyor.Maalesef bilmiyorum.
neyse tşk yinede hocam.Maalesef bilmiyorum.
Sürekli kurulum başarısız olduysa kurlan bölüme gel oradan kurulan bir kısmı sil yer kaplar.sonrada kendi kendine ssden mb mb yer gitmeye başlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
neyse tşk yinede hocam.
nerden silebilirim?Sürekli kurulum başarısız olduysa kurlan bölüme gel oradan kurulan bir kısmı sil yer kaplar.
Oyun dosyası neredeyse oradan ama bu genelde kurulum başarısız olurken siliniyor diye biliyorum herhangi bir sorun olduysa dosyalar kalmıştırnerden silebilirim?
evet ssde yer 9 gb kaldığı için kurarken hata verip kapattı.Oyun dosyası neredeyse oradan ama bu genelde kurulum başarısız olurken siliniyor diye biliyorum herhangi bir sorun olduysa dosyalar kalmıştır
Baksana artık dosya bırakıyor muevet ssde yer 9 gb kaldığı için kurarken hata verip kapattı.
hocam buldum dosyasını siliyorum ozaman.Baksana artık dosya bırakıyor mu
Kaç gb yer kaplıyormuşhocam buldum dosyasını siliyorum ozaman.
burda 38 gb yazıyor.Kaç gb yer kaplıyormuş
Oyunda 80gb yani yüklenmemiş artık dosya kalmış ya da yükleme en baştan başlamıyorda olabilir yüzde 0 dan başlatıyordur kaldığı yerden devam da ediyor olabilir ama emin değilim @atkaksoy501burda 38 gb yazıyor.
sildim dosyayı ssde 41 gbden şuan 79 gb alan oldu ama yine kurunca yine alan gidicek ssden.Oyunda 80gb yani yüklenmemiş artık dosya kalmış ya da yükleme en baştan başlamıyorda olabilir yüzde 0 dan başlatıyordur kaldığı yerden devam da ediyor olabilir ama emin değilim @atkaksoy501
Kaç gb ssd en varsildim dosyayı ssde 41 gbden şuan 79 gb alan oldu ama yine kurunca yine alan gidicek ssden.
111 gbKaç gb ssd en var
eski pcye kurucağım steamden oyunu yanlız.Kaç gb ssd en var
Nasıl ya ssdler 120 240 480 500 100 980 gibi sayılar değil mi 111ide ilk defa sizden duydum111 gb
eski pcye kurucağım steamden oyunu yanlız.
bizimki öyle ss atabilirim.Nasıl ya ssdler 120 240 480 500 100 980 gibi sayılar değil mi 111ide ilk defa sizden duydum
bilmiyorum bu bilgisayarda baktığımda 111 yazıyor.Nasıl ya ssdler 120 240 480 500 100 980 gibi sayılar değil mi 111ide ilk defa sizden duydum
Fazla doldurma alanı yavaşlarbizimki öyle ss atabilirim.
bilmiyorum bu bilgisayarda baktığımda 111 yazıyor.