R6 gayet güzel bir oyun.Yaz İndiriminde Oyun Almayı Düşünüyorum Ve Alacağım Oyunlar Online Arkadaşlarla Oynanabilcek Oyun Önerirmisiniz
Sistem:RTX 2060 R5 3500Sistem özelliklerinizi yazarsanız iyi olur. Yazmadığınız için hoşuma giden/dikkatimi çeken online oyunları bırakıyorum. Çoğunluğu Fps oyunudur, bir kaçıda MMORPG Sistem gereksinimlerine bakmayı unutmayın.
ÜCRETLİLER
NOT:
- Insurgency de online oyuncu sayısı en son girdiğimde bayağı düşüktü.
- Black Desert Online kendi sitesinden indirmeye kalkınca 30gb, steamden indirmeye kalkınca 60gb. Bir ara yemeksepeti çekilişlerinde BDO dağıtıyorlardı. Sadece orijinal sitesinden giriş yapılabiliyordu.
- Insurgency: Sandstorm ve Squad gerçekçi olması yüzünden canınızı sıkabilir. Araştırmadan bir kaç video izlemeden almayın.
ÜCRETSİZLER
Bana göre Black Squad ve War Thunder en iyi ücretsiz 2 oyundur.
NOT:
- War Thunder tamamen P2W'dir ciddi derecede para sömürebilir. Tabi benim gibi hiç para yatırmadan yavaş yavaş gelişebilirsinizde. Ancak oynanışı uçak hariç gayet basit, eğlenceli, güzel bir oyun.
- Black Squad oyuncuları sanki yemeden içmeden bu oyunu oynuyorlar gibi. Pek oynamadım ancak internette her yerde hilecilerin bulunmadığı, p2w den uzak oyun deniliyor. (Ne kadar doğru emin değilim, o kadar kurcalayamadım.) Cs go ya fazlasıyla benzer 2v2 gibi modları mevcut.
Rdr 2, gta 5, call of duty serisi, wot, war thunder, cyperpunk, hitman 3, hitman 2, hitman 1, forza horizon serisi, mafia 3, ark survival, daha gelmedi aklimaSistem:RTX 2060 R5 3500