Steam Oyunları Windows 10 Destekler mi ?

HasanReis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, Steam da bir oyunda veya diğer oyunlarda önerilen ve minimum sistem gereksinimleri diyor mesela önerilen Windows 8 minimum Windows 7 diyor. Fakat ben Windows 10 kullanıyorum oyunları açmama gibi veya başka bir sorun ortaya çıkar mı ?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Açar, açmayan oyunlarda çalışmayan sürümleri not olarak yazıyorlar mağaza sayfasına.

HasanReis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki ben yeni bilgisayara geçtim 40 tane oyun alacağım steam dan topluca alsam sıkıntı çıkar mı ? yani 40 oyunu sepete eklesem al desem topluca inermi yoksa teker teker mi almalıyım lütfen yardım edin ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hepsini sepete ekleyip alabilirsiniz. Oyun kütüphaneye eklendikten sonra istediğinizi indirip oynayabilirsiniz.

HasanReis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yönetici bey, steam yaz indirimi yarın bitiyor benim internet yavaş oyunlar hemen inmez, ben 40 oyunu topluca satın alırım satın aldıktan sonra işlem biter demi yani bugünün işlemi biter ben o oyunları başka zaman da yükleye bilirim demi mesela 3 ay sonra yüklesem aldığım fiyat 2 katına mı çıkar ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Satın alma işlemi gerçekleştikten sonra oyunlar kütüphaneye eklenecek. Bu oyunları anında indirmenize gerek yok, dilerseniz 5 sene sonra indirip oynayabilirsiniz. Hangi fiyata satın aldıysanız o. Satın aldığınız bir üründen tekrar ücret talep etmeleri söz konusu değil.

İndirimler bittikten sonra oyunlar normal fiyat üzerinden satılacak. Önemli olan oyun indirimdeyken satın alıp kütüphaneye eklemeniz.

HasanReis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam peki ben 100 Tl ye aldım 5 sene sonra oyunu kütüphanemden indiresim geldi o an aldığım fiyat mı geçerli olur 5 sene sonraki fiyat mı ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ayriyeten unutmayın ki istediğiniz bilgisayarda kendi hesabınız ile oturum açıp istediğiniz zaman indirip oynayabilirsiniz.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Hocam peki ben 100 Tl ye aldım 5 sene sonra oyunu kütüphanemden indiresim geldi o an aldığım fiyat mı geçerli olur 5 sene sonraki fiyat mı ?
Oyunu 1 defa 100 tl ye satın aldınız, o oyun sizin artık. Bir daha ödemeyeceksiniz. 5 sene sonraki fiyat isterse 50000 olsun.

HasanReis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah razı olsun bu siteden ve sizden.

HasanReis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yönetici Bey, Steam da bir oyunda veya diğer oyunlarda önerilen ve minimum sistem gereksinimleri diyor mesela önerilen Windows 8 minimum Windows 7 diyor. Fakat ben Windows 10 kullanıyorum oyunları açmama gibi veya başka bir sorun ortaya çıkar mı ?

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Destekler ama sorunlar çıkar illa ki. Henüz geçmeyin Windows 10'a oyun önceliğiniz varsa.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Tüm oyunlar sisteminizde sorun yoksa Windows 10 da çalışır. Hala henüz geçmeyin diyenler var. Teknolojiyi neden 2 yıl önceden takip ediyorsunuz.

HasanReis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, steam da castle crashers diye bir oyun var bu oyunu ben kardeşimle yan yana oynamak istiyorum iki seçenek var bir tanesinde oyunun ismi yazıyro diğerinde 4 pack yazıyor hangisini almalıyım bir bakar mısınız ? oyuna 2 kişilik olan hangisi

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Arkadaş ne var delirecek bunda.
Siz geçmeyi öneriyorsunuz, ben önermiyorum.
Teknolojiyi geriden takip ettiğim yok merak etmeyin.
Dikkat ederseniz destekliyor dedim zaten.
Destekliyor ama arada sorunlar çıkıyor.
Bir güncellemeyle sistemdeki denetim masasının bozulabildiği bir sistemde oyunlarda da mutlaka bir yerde birşeyler çıkar, sonra düzelir, sonra tekrar çıkar vs vs.
Aksini iddia etmek zaten hayalperestlik ama geçersen de büyük sorun olmaz zaten destekliyor dediğim gibi sadece stabil değil henüz çünkü sistem a'dan z'ye stabil değil.
Stabil değil o yüzden geçmeyin diyorum, diğer görüşlere de saygı duyuyorum.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Arkadaş ne var delirecek bunda.
Siz geçmeyi öneriyorsunuz, ben önermiyorum.
Teknolojiyi geriden takip ettiğim yok merak etmeyin.
Dikkat ederseniz destekliyor dedim zaten.
Destekliyor ama arada sorunlar çıkıyor.
Bir güncellemeyle sistemdeki denetim masasının bozulabildiği bir sistemde oyunlarda da mutlaka bir yerde birşeyler çıkar, sonra düzelir, sonra tekrar çıkar vs vs.
Stabil değil o yüzden geçmeyin, diğer görüşlere de saygı duyuyorum.
Merakımdan soruyorum hangi güncellemeyle denetim masası bozuldu?

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Merakımdan soruyorum hangi güncellemeyle denetim masası bozuldu?
Dostum zaten Microsoft 10 çıktığından beri binlerce güncelleme paketleri geldi.
Şimdi bu paketlerin hangisi, nereyi bozmuş, hangisi de nereyi düzeltmiş yazacak vaktim de yok halim de yok.
Önermiyorum, bu kadar basit, merakımdan soruyorum, önermeyince niye deliriyorsunuz ?

HasanReis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yönetici Bey, sorumu cevaplar mısınız ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
4 pack oyundan 4 tane olduğu anlamına gelir. Yani arkadaşlarınıza vermek için 3 tane daha alırsınız.

HasanReis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam yani ben kardeşimle yan yana oynayacağım tek bilgisayar da, arkadaşıma almayacağım, o zaman packsiz mi alayım ?

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Ben mi çok fesat'ım yoksa burada adam mı kopartıyorlar?

HasanReis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Gta 5 steam da 3 çeşit hangisini almalıyım hangisi ucuz ve hesaplı olur yani daha doğrusu sharklı ve normal var sharklı olan daha ucuz anlamadım shark olunca daha fazla olmaz mıydı ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Shark Card Gta Online'daki hesabınız için para ekler.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Ben mi çok fesat'ım yoksa burada adam mı kopartıyorlar?
Kim kimi koparıyor. :D
maxresdefault.jpg

Sylnty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Windows 10'u ilk çıktığı günden beri kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı. Cs go, pay day 2, don't starve gibi çeşitli oyunları oynadım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Bilgisayarımda;
Pes 2016
H1Z1
Rocket League
CS : GO
Limbo
Borderlands 2
Trials Evolution Gold Edition
SUPERHOT

Oyunları mevcut. Trails Evolution dışındakileri alayı Steam'den satın aldım ve Windows 10 kullanıyorum bir sorun yok