Steam Oyun İndirememe Hatası

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Merhabalar.Steam'den Paladins adlı oyunu indirecektim ama şu resimdeki hatayı verdi.
Adsız.jpg

Acaba hata bu oyundan mı kaynaklı diye başka bir ücretsiz oyunu indirmeyi denedim.Ama onda da bu hatayı verdi.Acaba internet bağlantımdan kaynaklı bir sorun mu?Bunu nasıl çözebilirim?İyi günler.
@eronis @Pc ci utkuversus @Ben Kenobi @okinkurt @Seyhoo @__kadıköyRAP__ @Lazzz @isyankar42 @Speedster @Uber @Mrtaltg

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Steam'i kapat aç, gerekse modemini resetle, internetini kullanan bir cihaz yada program var mı bak. Genelde düşük hızdan kaynaklı bir sorun.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Steam'i kapat aç, gerekse modemini resetle, internetini kullanan bir cihaz yada program var mı bak. Genelde düşük hızdan kaynaklı bir sorun.
Steam'ı zaten kapatıp açmıştım.Belki sonra modemi resetletirim.Bir de ben bu oyunu kendi sitesinden indirmeyi denedim onda da 2-3saatte anca yanlış hatırlamıyorsam %10 kadar yüklenmişti.Belli ki internet hızım düşük.İnternetimden bu aralar pek memnun değilim.Aslında önceden internet hızım iyiydi ama bir kaç aydır düşük indirme hızı ile karşılaşıyorum.İnşallah sorunum düzelir.İyi günler.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Steam'ı zaten kapatıp açmıştım.Belki sonra modemi resetletirim.Bir de ben bu oyunu kendi sitesinden indirmeyi denedim onda da 2-3saatte anca yanlış hatırlamıyorsam %10 kadar yüklenmişti.Belli ki internet hızım düşük.İnternetimden bu aralar pek memnun değilim.Aslında önceden internet hızım iyiydi ama bir kaç aydır düşük indirme hızı ile karşılaşıyorum.İnşallah sorunum düzelir.İyi günler.

Bu hızdan oluyor telefonda paket varsa telefonu tak dosyaları oluştursun sonra duz netten devam edersin.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
@eronis @okinkurt Sorunu çözdüm.Bilgisayarımdaki bir program galiba Valve'den gelen bağlantıları engelliyormuş.Programı devre dışı bıraktım ve oyun şu an iniyor.Bu arada cevabınız için teşekkürler.