Steam Oyun Açılmama Hatası

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Merhaba , Portal 2 nin indirime girmesi ile oyunun satın aldım . İndirdim ve açtığımda oyun zaten çalışıyor gibisinden hata ile karşılaştım. CTRL + ALT + DELETE ' ye baktığımda ise oyun açık değildi. İşletim sistemim Windows 7 32 bit'ti bende bilgisayar kafayı yedi diye format attım ama Windows 8.1 Embedded Industry Pro yu kurudum(lisanslı). Sorun halen devam etmekte. Aynı hata Left 4 Dead 2 oyunundada var . HDD imde yer olmadığı için oyunlar farklı yerlerde kurulu.CS:GO,Dirt 3 ,Payday G de iken L4D2 ve Portal 2 D de steam ise C de kurulu . Sorun burdan olabilme ihtimali varmı. Yardımlarınızı bekliyorum.
v4l07.jpg

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Steam programını kapat. Görev yöneticisine bak çalışmadığından emin ol. Daha sonra Steam dizini içinde ClientRegistry.blob dosyasını sil. Steam programını yeniden başlat. Sorun düzelecektir.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Steam programını kapat. Görev yöneticisine bak çalışmadığından emin ol. Daha sonra Steam dizini içinde ClientRegistry.blob dosyasını sil. Steam programını yeniden başlat. Sorun düzelecektir.

Yaptım ancak sorun devam ediyor , sadece portal ve l4d2 de oluyor başka oyunda yapmıyor aynı hatayı :(

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Yaptım ancak sorun devam ediyor , sadece portal ve l4d2 de oluyor başka oyunda yapmıyor aynı hatayı :(

Normalde düzelmesi gerekiyordu. Peki şöyle yapalım. Steamde kütüphanene gel. Oyuna sağ tıklayıp özellikler de. Ardından Yerel Dosyalar sekmesine gelip Oyunun İçerik Dosyalarını Doğrula butonuna basıp doğrulamasını bekle.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Normalde düzelmesi gerekiyordu. Peki şöyle yapalım. Steamde kütüphanene gel. Oyuna sağ tıklayıp özellikler de. Ardından Yerel Dosyalar sekmesine gelip Oyunun İçerik Dosyalarını Doğrula butonuna basıp doğrulamasını bekle.

Yaptım ancak gene olmadı. Oyunu sildim birdaha yükleyecegim

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Görev yöneticisini açıp listedeki oyunlardan herhangi birinin çalışıp çalışmadığını kontrol et, varsa HL2.exe gibil uygulamaları sonlandır ya da bilgisayarı yeniden başlat.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bütün oyunları tek klasöre topladım , D ye çalıştı.