Steam mikrofon sorunu

ardak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi haftasonları diliyorum.
Steam'de mikrofon ile konuşurken sesim karşı tarafa robot sesi gibi gidiyor. Ses kaydedicisi ile denediğimde ses yeterince kalite geliyor. Farklı mikrofonlar denedim, ses driver'ını tekrar yükledim fakat çözüme kavuşamadım cevaplarınızı bekliyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=464671]ardak[/MENTION]

Herhangi bir oyun oynarken mi yoksa sadece steam'de mi?

esplendor1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle Merhaba,

Windows 8.1 den Windows 10'a yükseltme yaptım ve steamde mikrofonda anlamadığım bir sorun oldu. Diğer programlarda düzgün bir şekilde mikrofon çalışıyor. Fakat steamde ve steamden açtığım oyunlarda sesim kalın ve cızırtılı gidiyor. Sanki ses kalınlaştırma programı kullanıyormuşum gibi aynısı. Lütfen yardım edin sorunu bi çözemedim

esplendor1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
steamin kendi ayarlarından test ettiğimde de aynı sonuç herhangi bir oyundanda test ettiğimde aynı sonuç , yani steam ve oyunlarında var bu sorun

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=152608]esplendor[/MENTION]103

Farkli bir mikrofon deneme sansiniz var mi?

esplendor1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=312196]edox[/MENTION]
denedim sonuç yok. mikrofonda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer programlarda çalışıyor sadece steamde çalışmıyor

esplendor1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=459999]gokhan999[/MENTION] skype ve teamspeakde sorun yok ama herkes teamspeak kullanmıyor. oyunda yabancı insanlar geliyor herkesi teamspeak veya skype a çağıramam

seekthered52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun 8.1 den 10 a yükselttim bendede oldu şimdi çözümü anlatiyorum 2 tane alternatif var kardeş
1-Slim drivers indir ve driversleri güncelle (çok araştırdım sonunda buldum)
2-pc res at 8.1 e geri dön (zaten 10 u beleş dağıtıolar mutlaka bi sıkıntı çıkar beleş sonuçta)
steamden ekle seekthered
bu cevabıda çalacaklar olacak diğer forumlardan rep falan veriliosa verinde öyle çalın

seekthered52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 bir alternatif buldum komple steam ve oyunları kaldır herşeyi sil tam kaldır tekrar yüklediğinde sorun çözülecektir

CaptainPirate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer oyunlar da oluyorsa normaldir çünkü benim Rust gibi bir oyunda sesim çok iyi gidiyor karşıya fakat Dayz olsun diğer oyunlar olsun biraz daha kötü Cs Go da özellikle iyi gidiyor birde karşı tarafın kulaklığına ve Hoparlörine bağlı bir olay

sadonunsol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendede aynı sorun var slım drıvers demıssın pek anlamam bu ıslerden de nerden guncellememz yada ındırmemız lazım hocam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aynı sorun 8.1 den 10 a yükselttim bendede oldu şimdi çözümü anlatiyorum 2 tane alternatif var kardeş
1-Slim drivers indir ve driversleri güncelle (çok araştırdım sonunda buldum)
2-pc res at 8.1 e geri dön (zaten 10 u beleş dağıtıolar mutlaka bi sıkıntı çıkar beleş sonuçta)
steamden ekle seekthered
bu cevabıda çalacaklar olacak diğer forumlardan rep falan veriliosa verinde öyle çalın

bendede aynı sorun var slım drıvers demıssın pek anlamam bu ıslerden de nerden guncellememz yada ındırmemız lazım hocam

umutaymn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bende de vardı , çözüm basit. Ekranın sağ altında ses açıp kapattığımız yere sağ tık yapıp "kayıt aygıtları" nı seçiyoruz.Çıkan ekranda varsayılan mikrofonumuza sağ tıklayıp "özellikler" i seçiyoruz. Ardından gelişmiş sekmesinden "ses geliştirmelerini etkinleştir" kısmındaki tiki kaldırıyoruz. Ve sorun ortadan kalkıyor

ajensc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yorumları okuyunca güldüm epey önce onu söyleyim de:laugh: , kardeşim o problemin tek sebebi sen steamsın karşı taraf non steam. yani steamin özelliği bu eskiden yoktu yeni geldi sayılır güncelleştirmeyle , sen sadece steam kişiler ile mikrofondan konuşabilirsin,karşı taraf senin sesini tıpkı robot gibi duyar.seni duymayanlara say at de ki steam alın fakirler :cool: