Steam Machine Tavsiyesi

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Merhaba arkadaşlar.Bana şu verdiğim linkten belirlediğim şartlara göre Steam Machine Önerirmisiniz ? Kolay taşınabilir , güzel performanslı ve fiyatı 2500 TL'yi aşmayacak biçimde olursa sevinirim.Artık ağız tadıyla oyun oynamak istiyorum.

Steam Machines

Ve bu arada Windows oyunlarını bunlarda oynayabilir miyim ? Eğer oynatmıyorsa Windows kurulur mu ?

@Mustafa.Demiral [MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] size güvenirim bir tek bu konuda.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar acil yanlız bu konu.Ona göre bütçe ayarlaması yapacağım.

edit = Konuya bakan 1 kişi vardı oda gitti.Şaka gibi.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Aciliyet olmasa.. :/

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
SteamOS daha piyasaya sürülmedi, ürünler ortada yok. Kasım'ı bekleyin diyor Steam'in sitesinde. Bu ne acele? PC tabanlı bir sistem düşün, şu an için illa Steam diyorsan bence Şubat 2016'yı bekle en azından.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Dostum Raspberry Pi 2 alacağım , eğer böyle bir konsolu almak mantıklıysa ona göre bütçemi ayarlayacağım , bence mantıklı bir sebep.Bedava vermiyorlar.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Dostum Raspberry Pi 2 alacağım , eğer böyle bir konsolu almak mantıklıysa ona göre bütçemi ayarlayacağım , bence mantıklı bir sebep.Bedava vermiyorlar.
2500 liraya çok güzel bir toplama bilgisayar yapabilirsiniz. Neden Steam Box ile uğraşıyorsunuz ki? Ayrıca hatırladığım kadarıyla rasperry pi ile bilgisayar yapma gibi bir konunuz da vardı. Boşverin steammiş rasperry'miş falan. Paranızı biriktirin adam akıllı bi Monster bilgisayar alın ya da 2500 liraya masaüstü alın.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
1.Dizüstü istemiyorum , yıllardır adam gibi oyun oynayamadım, en güzel şekilde acısını çıkarmak istiyorum.5 FPS bile değerli.Birde Steam ortamında takılacağım daha çok.

2.Raspi olayı ise geliştirme amaçlı.Onu alacağım mutlaka.

3.Steam Box'un büyük modellerinide istemiyorum , belirttiğim gibi taşınabilir birşey düşünüyorum.Sık sık yolculuğa çıkma ihtimalim var.Bu yüzden tercih ediyorum.

Ve Steam Box'ların kararlı sürümlerini bekliyorum , okul sezonu sonunda alacağım sanırım.