woreN
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 15
steam kütüphanesinde kasma sorunu yaşıyorum donmuyor ama aşırı derecede kasıyor nedeni nedir çözümü var mıdır
256 tane oyun var ama çok saçma değil mi koskoca steam ben ram den sanmıştım 16gb yaptım ram i ama hiçbir şey değişmediÇok oyun varsa yüklenme sorunu yaşıyor olabilir bu sıralarda Steam'de kullandığımız internetten kaynaklı resimlerin gözükmemesi, fontların garip görünmesi, incelemelerin görünmemesi gibi sorunlar var.
256 tane oyun var ama çok saçma değil mi koskoca steam ben ram den sanmıştım 16gb yaptım ram i ama hiçbir şey değişmedi
onların hiçbiri olmadı sadece kütüphanedeyken kasıyor onun dışında çok stabil çalışıyorÜsteki saydığım sorunlardan bir tanesi ile karşılaştıysan internettendir diye düşünüyorum.
onların hiçbiri olmadı sadece kütüphanedeyken kasıyor onun dışında çok stabil çalışıyor
zaten bu yeni arayüz geldiğinden beri böyle çok fazla bi sıkıntı değildi ama çözersem iyi olabilirSorunun uzun vade de devam edersen oyunlarını yedekleyerek silip tekrar yüklemeni öneririm. Yine aynı sorun devam ederse Steam destek ekibi ile görüşmeni tavsiye ederim.