steam kütüphane kasma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan woreN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

woreN

Asistan
Reaksiyon puanı
15
steam kütüphanesinde kasma sorunu yaşıyorum donmuyor ama aşırı derecede kasıyor nedeni nedir çözümü var mıdır

Tuxs

Asistan
Reaksiyon puanı
208
Çok oyun varsa yüklenme sorunu yaşıyor olabilir bu sıralarda Steam'de kullandığımız internetten kaynaklı resimlerin gözükmemesi, fontların garip görünmesi, incelemelerin görünmemesi gibi sorunlar var.

woreN

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Çok oyun varsa yüklenme sorunu yaşıyor olabilir bu sıralarda Steam'de kullandığımız internetten kaynaklı resimlerin gözükmemesi, fontların garip görünmesi, incelemelerin görünmemesi gibi sorunlar var.
256 tane oyun var ama çok saçma değil mi koskoca steam ben ram den sanmıştım 16gb yaptım ram i ama hiçbir şey değişmedi

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
İlk önce bunu deneyin.
Settings>Web Browser>Delete Web Browser Cache
Bir tane komut vardı ama şu anda hatırlayamadım bulabilirsem yazarım.

Tuxs

Asistan
Reaksiyon puanı
208
256 tane oyun var ama çok saçma değil mi koskoca steam ben ram den sanmıştım 16gb yaptım ram i ama hiçbir şey değişmedi

Üsteki saydığım sorunlardan bir tanesi ile karşılaştıysan internettendir diye düşünüyorum.

woreN

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Üsteki saydığım sorunlardan bir tanesi ile karşılaştıysan internettendir diye düşünüyorum.
onların hiçbiri olmadı sadece kütüphanedeyken kasıyor onun dışında çok stabil çalışıyor

Tuxs

Asistan
Reaksiyon puanı
208
onların hiçbiri olmadı sadece kütüphanedeyken kasıyor onun dışında çok stabil çalışıyor

Sorunun uzun vade de devam edersen oyunlarını yedekleyerek silip tekrar yüklemeni öneririm. Yine aynı sorun devam ederse Steam destek ekibi ile görüşmeni tavsiye ederim.

woreN

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Sorunun uzun vade de devam edersen oyunlarını yedekleyerek silip tekrar yüklemeni öneririm. Yine aynı sorun devam ederse Steam destek ekibi ile görüşmeni tavsiye ederim.
zaten bu yeni arayüz geldiğinden beri böyle çok fazla bi sıkıntı değildi ama çözersem iyi olabilir