Custode
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 100
Merhaba benim steam hesabım kısıtlı bu kısıtlamayı kaldırmak için kaç tl yüklemem gerekiyor?
SağolunSelamlar Custode,
Steam Hesap Kısıtlama Kaldırması adına hesaplara 5 Dolar üzerinde yükleme yapılmasını şart koşuyor, Günümüz dolar kuru ile 5 Dolar yükleme yaptığında hesabındaki kısıtlama kalkacaktır, İyi Oyunlar.
Güncel Dolar Kuru - 1 Amerikan Doları / 6,83 Türk Lirası
Teşekkürler, İyi Forumlar
merhaba ben 35 tl yüklediğim zaman kısıtlama kalkar mı yoksa oyun mu almam gerekiyorSelamlar Custode,
Steam Hesap Kısıtlama Kaldırması adına hesaplara 5 Dolar üzerinde yükleme yapılmasını şart koşuyor, Günümüz dolar kuru ile 5 Dolar yükleme yaptığında hesabındaki kısıtlama kalkacaktır, İyi Oyunlar.
Güncel Dolar Kuru - 1 Amerikan Doları / 6,83 Türk Lirası
Hesabınıza herhangi bir anlaşmalı kart üzerinden veya hediye kodu sayesinde 35 Türk Lirası yüklediğinizde kısıtlama otomatik olarak kalkacaktır kısıtlama detaylarını görüntülemek için buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.merhaba ben 35 tl yüklediğim zaman kısıtlama kalkar mı yoksa oyun mu almam gerekiyor
1 peki arkadaşımla anlaşsam bana 35 tl değerinde oyun gönderse olur muHesabınıza herhangi bir anlaşmalı kart üzerinden veya hediye kodu sayesinde 35 Türk Lirası yüklediğinizde kısıtlama otomatik olarak kalkacaktır kısıtlama detaylarını görüntülemek için buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Hesabınıza sadece yükleme gerçekleştirdiğinizde kısıtlama kalkacaktır, aşağıdaki maddede yer alan satın alımları gerçekleştirdiğiniz takdirde kısıtlama kalmayacaktır;
- Steam'de bir perakende oyun etkinleştirmek.
- Ücretsiz beta oynamak.
- Steam dışı bir oyunu kısayol olarak eklemek.
- Pazar'da sattığınız ögelerden gelen bakiyeyi harcamak.
- Ücretsiz Hafta Sonu gibi promosyon deneme süresine sahip ürünleri eklemek/oynamak.
- Oynaması ücretsiz oyunlar (örn: Alien Swarm, Portal ve Team Fortress 2'nin ücretsiz versiyonları)
- Donanım veya ekran kartı üreticilerinden gelen promosyon CD anahtarlarını etkinleştirmek.
Belirtmiş olduğum maddeler içerisinde ve bırakmış olduğum adres üzerinden bu bilgilere ulaşabilirsiniz, teşekkürler.1 peki arkadaşımla anlaşsam bana 35 tl değerinde oyun gönderse olur mu
2 yada direk 35 tl olmasada mesela 15 tl + 20tl lik oyun gönderse olur mu
teşekkür ederim