Steam kısayol oluşturma sorunu (Lütfen 2 dakikanızı ayırın)

hayrettinnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar steamde kısayol oluşturmaya çalıştırdığımda bir hata alıyorum.diyorki kısayol zaten masaüstünde var ama aslında yok
RESİM BURDA bakın bi resme lütfen yardım edin sinir etti bu sorun beni
BU ARADA SORUN BİLGİSAYARIMDA SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPTIKTAN SONRA OLUŞTU 2 GÜN ÖNCEYE DÖNMÜŞTÜM.

resimdeki bir oyun öbür oyunlarımdada aynı sorun var

Reaksiyon puanı
2,148
O listeden kısayol yapmak istediğin oyuna sağ tıkla özelliklere gel >> yerel dosyalar >> yerel dosyalara göz at, şansın varsa orada bi yerde app id numarası bulacaksın her oyunun dosyalarında yok
Sonra masaüstünde sağ tık kısayol oluştur >> steam://rungameid/<burada app id yaz> tamam de kısayol hazır
daha düzgün bi yolu vardır da benim aklıma bu geldi şimdilik

hayrettinnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O listeden kısayol yapmak istediğin oyuna sağ tıkla özelliklere gel >> yerel dosyalar >> yerel dosyalara göz at, şansın varsa orada bi yerde app id numarası bulacaksın her oyunun dosyalarında yok
Sonra masaüstünde sağ tık kısayol oluştur >> steam://rungameid/<burada app id yaz> tamam de kısayol hazır
daha düzgün bi yolu vardır da benim aklıma bu geldi şimdilik
sağol ama işe yaramadı başka bir hata veriyor

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Şuradan: C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common oyunu bulup, masa üstüne kısa yol atın.

hayrettinnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ya neyse sorunu çözemedim ama oyunlarda sorun çıktı oyunların hepsinde aynı sorun var niye anlamadım açıyorum oynuyorum güzelce,kapatırken oyun çalışmayı durduruyor
oyunların hepsini silip tekrar yüklüyorum şuan konu kilitlenebilir