steam ip sorunu

iyi kullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
arkadaşlar steamde ip adresim hep değişiyor. mesela dün ankaradaydı şimdi izmir oldu ve benim telefonumdada denizli gösteriyor. sizce neden internetle mi alakalı?
ip çalmamışlarıdır değil mi korkuyorum bu işlerden

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz TürkTelekom mu ?

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
TTnet dinamik ip kullanıyor diye biliyorum , durmadan değişmesi normal ama fazla uzak yeri göstermemesi lazım bölge olarak VPN kullanıyor olabilirsiniz onun dışında DNS'leriniz kontrol ediniz. Her hangi sorun olmaz kimse kimsenin İP ADRESİNİ çalamaz.

iyi kullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
TTnet dinamik ip kullanıyor diye biliyorum , durmadan değişmesi normal ama fazla uzak yeri göstermemesi lazım bölge olarak VPN kullanıyor olabilirsiniz onun dışında DNS'leriniz kontrol ediniz. Her hangi sorun olmaz kimse kimsenin İP ADRESİNİ çalamaz.
ben zaten izmirde oturuyorum :D çok uzak değil bence. baktığımda zaten ip adresleri değişiyor.

iyi kullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26

Sorun yok , içiniz rahat olsun iyi forumlar dilerim.
yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.