Steam hesap kısıtlama

intrasty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba öncelikle direkt konuya gireyim,
Ben steam pazardan cs:go oyununda bir skin alıcam fakat hesabımda 5 dolar harcamam gerekiyormuş, geçen sene haziran ayında ben yaz indirimlerinden ets 2 almıştım ve fiyatı 9.75 idi. Peki şimdi perdigital sitesinden 25 tl steam cüzdan kodu alsam hesap kısıtlaması kalkar mı ? (5 doalr günümüz dolar kurunda 30 tl ye denk gelıyor)

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Kod ve hediye harcama kapasitesine girmiyor diye hatırlıyorum. Ben Steam hesabımı CS:GO için açmıştım ama oyunu benim hesabımdan değil ağabeyimden hediye almıştık diye hatırlıyorum. O yüzden hediyeler kabul olmaz. (Ör: Gamesatis gibi siteler oyun aldığınızda kod değil hediye olarak gönderirler)
Para kodu ise emin değilim. Steam profil ayarlarınızda ne kadar harcama yaptığınız gözüküyor olması lazım. (Ödeme geçmişiniz olarak değil. Bu 5$ limiti için ne kadar harcama yaptığınız.)
O menüden şartları ve ne kadar harcamanız gerektiğini bulabilirsiniz.

intrasty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kod ve hediye harcama kapasitesine girmiyor diye hatırlıyorum. Ben Steam hesabımı CS:GO için açmıştım ama oyunu benim hesabımdan değil ağabeyimden hediye almıştık diye hatırlıyorum. O yüzden hediyeler kabul olmaz. (Ör: Gamesatis gibi siteler oyun aldığınızda kod değil hediye olarak gönderirler)
Para kodu ise emin değilim. Steam profil ayarlarınızda ne kadar harcama yaptığınız gözüküyor olması lazım. (Ödeme geçmişiniz olarak değil. Bu 5$ limiti için ne kadar harcama yaptığınız.)
O menüden şartları ve ne kadar harcamanız gerektiğini bulabilirsiniz.
Bugün perdigitalden 8 tl lik kod aldım ve işe yaradı ve yarında para yatırıp 5 dolar harcamış olucam fakat aklıma takılan soru şu, ben bu 5 doları harcayınca kısıtlama ne kadar zamanda kalkar

ichuusy

Doçent
Reaksiyon puanı
271
Bugün perdigitalden 8 tl lik kod aldım ve işe yaradı ve yarında para yatırıp 5 dolar harcamış olucam fakat aklıma takılan soru şu, ben bu 5 doları harcayınca kısıtlama ne kadar zamanda kalkar
@Alper Ş. tam hakim değil konuya perdigital vb. yerler kod olarak verir 5$ sipariş yapmanız gerekir 25tl den sonra direk kısıtlama kalkar.

ichuusy

Doçent
Reaksiyon puanı
271
5 dolar harcayınca pazar bölümü 30 gün sonra mı açılıyor ? Bir yerde okumuştum da.
Hayır, direkt açılır. Bende 2017den Bu haziranın 6 sına kadar 0lvl kısıtlamam vardı PUBG aldıktan sonra direkt kısıtlamam kalktı ve direkt 9 lvl oldum.