Steam hesabının çalınması..

grkmkdr99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam hepinize Steam hesabımı çaldırmış bulunmaktayım.E-mail falan değiştirmiş ama hala eski epostaları bende ve çalan adamın ipsi falan epostamda bulunuyor hala ne yapabilirim steam supp'a yazıyorum cd key falan istiyor ama ben bütün steam kodlarını gamesultandan elektronik olarakaldım ve ayrıca steam supp'a oyunlarımın mobilden girmiştim steam'e ss'lerini attım gamesultandan aldığım kodları attım epostamın ss'sini attım ama yetersiz diyor ne yapmalıyım birisi yardımcı olabilirmi acaba :/

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Geçmiş olsun kart bilgileri olmadan geri almak zor bildiğiniz gibi oyunu alınca e-posta ya bir döküm gidiyor o sizde bulunsa direk alırdınız.

grkmkdr99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun kart bilgileri olmadan geri almak zor bildiğiniz gibi oyunu alınca e-posta ya bir döküm gidiyor o sizde bulunsa direk alırdınız.
Teşekkür ederim kart bilgileri derken kredi kartı mı , kredi kartı ile hiç alışveriş yapmadım epin ile alışveriş yaptım yani steam epini aldım

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Teşekkür ederim kart bilgileri derken kredi kartı mı , kredi kartı ile hiç alışveriş yapmadım epin ile alışveriş yaptım yani steam epini aldım

Steam den oyunu satın aldığımızda bize bir e-posta geliyor orda alışveriş numarası oluyor bahsettiğim bu, mağazadan hiç ürün almamış olmanız sıkıntı maalesef .

grkmkdr99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Steam den oyunu satın aldığımızda bize bir e-posta geliyor orda alışveriş numarası oluyor bahsettiğim bu, mağazadan hiç ürün almamış olmanız sıkıntı maalesef .
Anladım uğraşınız için yine de teşekkür ederim iyi forumlar :)

grkmkdr99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aldım hesabımı epostamın sslerini atınca teşekkürler yinede :)