Steam hesabın çalındı

İbrahim ilhan

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Ben bi̇r aptalim arkadaşlar 1 yil boyunca arkadaşlarimi sahte li̇nk üzeri̇nden kandirip hesaplarini boşaltiyordum[2014de] ama sabah bana atila sahbet bi̇r trade urlsi̇ni̇ tikladiğimda bi̇rden steam gi̇tti̇ yardim edi̇n lütfen nasil hesabimi alabi̇li̇ri̇m arkadaşim steama mai̇l attmiş oda kredi̇ kartini sormuş ordan alişveri̇ş yaptiğI İçİn lütfen nasil mai̇l atabi̇li̇ri̇m bunlara lütfen yardim edi̇n

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
STEAM desteğe yazman lazım ama arkadaşlarınla olan kısmmı söyleme.Belki alırsın

desdinaa

Asistan
Reaksiyon puanı
40
BEN BİR APTALIM ARKADAŞLAR 1 YIL BOYUNCA ARKADAŞLARIMI SAHTE LİNK ÜZERİNDEN KANDIRIP HESAPLARINI BOŞALTIYORDUM[2014DE] AMA SABAH BANA ATILA SAHBET BİR TRADE URLSİNİ TIKLADIĞIMDA BİRDEN STEAM GİTTİ YARDIM EDİN LÜTFEN NASIL HESABIMI ALABİLİRİM ARKADAŞIM STEAMA MAİL ATTMIŞ ODA KREDİ KARTINI SORMUŞ ORDAN ALIŞVERİŞ YAPTIĞI İÇİN LÜTFEN NASIL MAİL ATABİLİRİM BUNLARA LÜTFEN YARDIM EDİN
tamam dolandırıcı olmanıda anlıyorumda arkadaşlarını neden dolandırır bi insan ya ettiğini bulmuşsun gibi ben her linke tıklıyorum şükür halen bende :D

İbrahim ilhan

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Buna yazıcaksınız e posta adresinize kod gelicek
kanka adamlar herşeyimi değiştirmiş telefon numramı epostamı steam guardı felan sadece elimde makbuzlarım var the withcer 3 csgo prime status felan

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Ben de yaşadım ve geri aldım ama arkadaş dolandırdığın için yardımcı olamayacağım. Umarım arkadaşlarına yaşattıklarını fazlasıyla yaşarsın.

İbrahim ilhan

Asistan
Reaksiyon puanı
59
arkadaşlar hesabımı aldım. dediğim gibi eğer önceden steama bir kaç tlde olsa para yatırdıysanız tereyağından kıl çeker gibi alırsınız hesabı çünkü çalan kişinin bunu doğrulama şansı yok (epostanızı çalmadıysa)

Kirito Sao

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
Umarım alamazsın. Ne ekersen onu biçersin işte, biri de umarım senin hesabını boşaltır da aklın başına gelir. Daha çok şey yazardım da ban yemeyim.

İbrahim ilhan

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Umarım alamazsın. Ne ekersen onu biçersin işte, biri de umarım senin hesabını boşaltır da aklın başına gelir. Daha çok şey yazardım da ban yemeyim.
aldım bile :) ama arkadaşlar çevresinde yapıyordum zaten öyle millete gidipde şu linke tıkla demem

Kirito Sao

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
Arkadaş çevrene yaptığın için tebrik ederim seni gerçekten kimseye zararın yokmuş(!)

İbrahim ilhan

Asistan
Reaksiyon puanı
59

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Ben bi̇r aptalim arkadaşlar 1 yil boyunca arkadaşlarimi sahte li̇nk üzeri̇nden kandirip hesaplarini boşaltiyordum[2014de] ama sabah bana atila sahbet bi̇r trade urlsi̇ni̇ tikladiğimda bi̇rden steam gi̇tti̇ yardim edi̇n lütfen nasil hesabimi alabi̇li̇ri̇m arkadaşim steama mai̇l attmiş oda kredi̇ kartini sormuş ordan alişveri̇ş yaptiğI İçİn lütfen nasil mai̇l atabi̇li̇ri̇m bunlara lütfen yardim edi̇n
Kusura bakma ama haketmişsin.

Merchrior

Asistan
Reaksiyon puanı
160
Benim de 1 yıl önce hesabım çalınmıştı. Aptallığımdan ya. Kusura bakma ama haketmişsin sen de. Yaptığın hiç doğru değil. Steam Support’a ticket açınca benden en son satın alımıma dair fatura ve benzeri şeyler istemişlerdi. İşte hesabın senin olduğunu kanıtlaman lazım. Son satın alımlarınla ya da başka türlü de kanıtlayabilirsin. Onlar neler yapman gerektiğini söylüyorlar. Yaklaşık 1 haftada geri almıştım hesabı.

Mehmedxr

Asistan
Reaksiyon puanı
238
Su anlık hesabı aldığına sevinebilirsin ama senden maddi manevi fazlasıyla biryerden çıkar o merak etme